TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart TSF SE Kutu Açılışı ve Kısa İnceleme

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart TSF SE Kutu Açılışı ve Kısa İnceleme

Mesaj drk » 22 Eki 2011, 14:39

2fast4u, Cinman çok teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj drk » 22 Eki 2011, 15:07

2 gün sonrası izlenimlerimi aktarayım :)

Kasa oranları mükemmel ve çok rahat. Tepe, elimin üzerini tahriş etti ve kasayla uyumlu olması açısından siyah tepe bence daha güzel olur. Bu konuda bir şeyler yapmak lazım. Henüz mekanizmanın sapmasını ölçmedim ancak farkedilir bir değişim yok. Kayışı steinharttan almıştım, fiyatına oranla kalitesi çok yüksek ve çok rahat.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Clk » 22 Eki 2011, 16:50

Senin kullanmis oldugun kayis ile siyah tepe tabii ki daha uyumlu olur ama pilot kayislar ile bence celik tepe daha güzel duruyor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj drk » 22 Eki 2011, 16:57

Bencede, saatle birlikte gelen kayışlar üzerindeki çelik zımbalarla, tepe ve saatin siyah kasasıyla hoş bir kontrast yaratıyor :thumbup: Bendeki kayışla saat biraz daha spor bir görünüme sahip oldu, komple siyahta sportifliği pekiştirecektir :)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj buTa » 22 Eki 2011, 17:14

Drk , saat çok güzel, güle güle kullan. Oris in borcu bittikten sonra ben de böyle bir saat kullanmak isterim.
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Bond » 26 Eki 2011, 04:55

Büyük sözü dinlemek bazen işe yarıyor :D Güle güle kullan :champ: Fotolar güzel çıkmış, son foto da super :thumbup: Breitling Jet Team daveti için İstanbula giderken arkadaşıma aldığım iki numaralı saati arabaya getirdiklerinde ilk gördüğün andaki tepkin hala aklımda. :lol: Elbette çok beğenmende aidiyet duygusunun da etkisi var muhakkak ama objektif olarak bakıncada TSF SE çok hem fiyat / performans hemde estetik olarak çok başarılı bir saat oldu.

Senin detaylara ne kadar önem verdiğinin farkında olmam ve sektördeki bir çok üst düzey saati kendi gözlerinle incelediğini bildiğim için bu saate vereceğin notu açıkçası bende merak ediyordum. Bizler için manevi değerinin önemi çok ayrı ama estetik ve farklılık adına da amatör bir oluşumdan gayet güzel bir model ortaya çıkmış olması hepimiz adına gurur verici. :thumbup:

Sandwich yapı için üst kadran biraz daha kalın olabilirmiş demiştik seninle. Sonra biraz farklı açılardan inceledim kadranı, doğru ışıkla derinlik hissini gayet güzel verebiliyor. Sanırım üst disk biraz daha kalın olsa lume perfomansın'dan feragat etmemiz gerekebilirdi.

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Emre » 26 Eki 2011, 12:56

Doruk harika bi inceleme :super: Kacirdigima pisman oldum.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj drk » 26 Eki 2011, 17:10

Bond, emre08 çok teşekkürler :champ:

Sandviç kadran derinliği paneraiye kıyasla daha az ancak dediğin gibi fazla olması durumunda lume performansı düşüyor. Paneraide böyle bir sorun yoktu çünkü onun harfleri hem büyükü hemde yeşil parlıyordu. TSF SE için ise ideal derinlik bu sanırım. Genel kalite açısından, daha önce de söylediğim gibi hiç bu kadar şaşırmayı beklemiyordum :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: ErsinGS ve 16 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners