İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
Cekirge » 14 Kas 2014, 00:45
Gule gule kullanın oncelikle abicim bizim de temin etme sansimiz varmi malum saat bulunmuyor nasil temin edebiliriz yardimci olurmusunuz
-

Cekirge
-
mvurucu » 14 Kas 2014, 12:38
Tebrikler güzel günlerde kullanılsın
zamanında beni de peşinde koşturan hoş bir model
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
-

mvurucu
-
-
creeindian » 14 Kas 2014, 13:03
Çok güzel bir saat, güle güle kullanın.
-

creeindian
-
Jb007 » 17 Kas 2014, 11:25
Cekirge yazdı:Gule gule kullanın oncelikle abicim bizim de temin etme sansimiz varmi malum saat bulunmuyor nasil temin edebiliriz yardimci olurmusunuz
Merhaba Cekirge
Çok teşekkürler.
Bende forumumuz sayesinde sahip oldum bu saate ''Alınmak istenen saatler kısmında'' başlık açabilirsen sahip olupta satmak isteyen değerli kullanıcılar mutlaka yardımcı olacaklardır.
Bir erkek saatine her baktığında aslında kendini görür...
-

Jb007
-
-

akincio
-
kilimanjaro » 17 Kas 2014, 14:35
hayırlı olsun .... çok şık

Ne kadar farklı olursa olsun, sana ait olmayana tenezzül etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazgeçme
Ernesto Che GUEVARA
-

kilimanjaro
-
Cekirge » 25 Kas 2014, 05:29
FeranErdem yazdı:Cekirge yazdı:Gule gule kullanın oncelikle abicim bizim de temin etme sansimiz varmi malum saat bulunmuyor nasil temin edebiliriz yardimci olurmusunuz
Merhaba Cekirge
Çok teşekkürler.
Bende forumumuz sayesinde sahip oldum bu saate ''Alınmak istenen saatler kısmında'' başlık açabilirsen sahip olupta satmak isteyen değerli kullanıcılar mutlaka yardımcı olacaklardır.
Eywallah abim ama olursasıfır olsun istedim o yüzden sıfırıda imkansız gibi olunca çoktan farklı bir saate gönlümü kaptırdım bile casio protrek serisi ilginiz için teşekkür ederim abim tekrar

-

Cekirge
-
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 53 misafir