İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Çok şık bir paketin içerisinde ve Süleyman abimin( Avsu07) gani gönlü ile birlikte kızıma hediyesi az önce ulaştı, buyrun fotoğraflar
Pamuk ve Zeynep'ten sevgiler
Saatin sahibinden Süleyman amcamıza çok teşekkürler
Süleyman abi, kızımın yüzündeki gülümsemeyi sen de gördün, gözlerinin içi gülüyor, ona bu mutluluğu yaşattığın için ben de çok teşekkür ediyorum abicim, büyüksün
En son mlm tarafından 25 Şub 2013, 19:49 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Süleyman abinin bu kaçıncı jesti, valla tebrikler.. Zeynep ablamıza da saat çok yakışmış, güzel günlerde kullanmasını diliyorum.. Bu arada görmeyeli pambık da maşallah çok büyümüş (lütfen farklı taraflara çekmeyin arkadaşlar.. )
Babasından göre göre wristshot pozu vermeyi de öğrenmiş ablamız:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein