TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Beurer PM62 Nabız Saati: Kutu Açılışı ve İnceleme

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Beurer PM62 Nabız Saati: Kutu açılışı ve inceleme

Mesaj asymptote » 07 Eyl 2012, 10:35

Hayırlı olsun :champ: Herkesin kutu açılışı konusunda sizi ve bulenty yi örnek almasını diliyorum.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj asymptote » 07 Eyl 2012, 10:40

sedir yazdı:De da konusunda yine sınıfta kalmışsın herojd11. Çünkü "optik olarak ta" yazmalıydın.

"optik olarak da".. kırmızı yeşil olacak :D Bu arada vmetin haklı hocam, iade etmek geri vermek manasına geldiği için geri ve iade etmek ifadeleri yan yana kullanılınca bu bir anlatım bozukluğu oluşturuyor.. :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj vmetin » 07 Eyl 2012, 10:40

Yok hocam iade etmek zaten geri vermek anlamında geri iade deyince "yanlış hata" veya "zorla kaçırılmış" ya da "mahsur kalmak zorunda kalmak " gibi olmuş.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj SeRxx » 07 Eyl 2012, 10:48

'' Geri iade etmek '' cümlesinde gereksiz sözcük kullanımından kaynaklanan bir anlatım bozukluğu yok mu ? :)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj asymptote » 07 Eyl 2012, 10:53

Senin bunu tekrar ifade etmen de cümle bazında bir anlatım bozukluğu o zaman? :) Saati herojd'dan önce doğru tahmin edemedin diye hocamı sıkıştırma şimdi.. :D ;) :thumbup:
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj sedir » 07 Eyl 2012, 11:14

Evet bir süre sonra baktım ki bizim konu güzel bir Güzel Türkçe dersine dönmüş. İyi de olmuş.
Katkıda bulunan herkese teşekkürler. Ama en çok da vmetin'e teşekkürler. Çünkü, hep kullandığım ve yanlış kullandığım bir kalıbın doğrusunu bana gösterdi :oops: .
Benzer bir hata "nüans farkı" ikilemesinde yapılır da hep gözüme batardı. Aynısını ben burada yapmış ve uyarıldığım halde görmemişim :oops: . Özür dilerim. Aslında iyi oldu, bundan sonra böyle anlamsız ikilemelere daha çok dikkat ederim.
Kendimi kurtarmak için :D buradaki çift kullanım pekiştirmek amaçlıydı diyebilirim ama yetmez. "Geri iade etmek" kalıbını hatalı kullandığımı şimdi çok iyi görüyorum. Bu noktayı daha fazla uzatmasak iyi olur ne dersiniz :evil: ? Üstünü örtelim, mazide kalsın. :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj vmetin » 07 Eyl 2012, 11:19

Resim

Baktım da gerçekten güzel bir saat. Dijital saatlere çocukluğumdan beri bir ilgim var ama şu an hiç dijital saatim yok.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj asymptote » 07 Eyl 2012, 11:21

Bu arada hocam fark ettim de siz köşeli saatleri seviyorsunuz? Skagen de bu da köşeli kasa formuna sahip..
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 367 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners