İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Tam bir konsept saati. Ayrıca, azametine de ben de çarpıldım. Sayın Ziyaliv, naçizane tavsiyem saati bir gün sol, bir gün sağ kolunuza takmanızdır. Sol kol kas yapıp daha kalın görünmesin diye.. Hayırlı olsun, güle güle kullanın..
Teşekkur ederim Bond saatten çok memnunum fakat şöyle bir durum var mağazamda müşteriler dahil ve dışarıda çoğu insan soruyor "Saatiniz çok güzel nereden aldınız markası nedir?" diye
merhaba ben darbuka aynı saatten bende de var.Ben sizden yanılmıyorsam 2 ay önce aldım.Saat quartz olmasına rağmen geri kalıyor.Saati kullanmadığım zaman yarım saniye yada 1dakika ancak kolumda kullandığım zamanlar 5 ile 8 dakika gibi bir sapma söz konusu oluyor.Neden olduğu hakkında bir fikire varamadım.Aldığım yere götürmeden birde size danışayım istedim.( bu arada furkan saat sirkeciden aldım.) teşekkürler.........