İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
manil » 02 Haz 2014, 09:11
@watch1907 cevap için teşekkürler, Hublot saatler gerçekten çok kaliteli üst sınıf saatler ama işte bizim gibi düzen takıntılı insanlarda saatin görselliği de önem kazanıyor.

“Some people feel the rain. Others just get wet.”
Bob Marley
-

manil
-
mvurucu » 02 Haz 2014, 10:28
Bende ilgili başlıkta bahsetmiştim, canlı gözle hublot ferrari chrono tourbillon u inceledim
vidalar benim de ilk gözüme çarpan detay oldu
20 limitli ve uçuk fiyatlı bir modelde vidaların böyle özensiz olmasını ben anlayamıyorum
watch1907 açıklama için teşekkürler
bende hep ap nin bu vida olayını beğenir nedenini bilmezdim
yine de hublot da aynı tekniği kullanıp görsel olarak daha kusursuz ürünler ortaya koyabilirdi diye düşünüyorum
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
-

mvurucu
-
-
manil » 02 Haz 2014, 11:24
ayrıca, @watch1907 yanlışsam şayet düzeltirsen memnun olurum; bilgisayar kontrollü bir cihaz ile vida yivleri açılırsa önceden planlanmış şekilde vidaların nihai şeklinin öngörülebilir olduğunu düşünüyorum. Ha, o kadar kafa yorulur mu o ayrı.

“Some people feel the rain. Others just get wet.”
Bob Marley
-

manil
-
BarisFB » 02 Haz 2014, 13:33
ex-nick: watch1907
-

BarisFB
-
Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews
Kimler çevrimiçi