İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.
Aristophan tebrik ederim herkeze de gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek kutu patlamadan açıyorum
Saatle ilgili fazla bişey yazmama gerek olmadığını düşünüyorum nede olsa sitenin artık demirbaşı ve ilk eseri, bu benim ilk otomatik saatim değil ama ilk kurmalı mekanik saatim... ben saati ilk gördüğümde çok ama çok beğenmiştim, ancak bir süre kolay kolay bulup alamayacağımı düşündüm belkide vazgeçtim, ama daha sonraları bu aşk beni iyice sıkıştırdı ve sonunda Bond ve mlm nin sayesinde saatime kavuştum
Sitede saatlerce kolundaki saate bakan, dinleyen, izleyen, inceleyen nice saat severler var bende hepsini anlayışla karşılıyor kendi adıma saatimin çıkardığı sesi dinlemeyi çok seviyorum, umarım resimleri beğenirsiniz