TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Yacht-Master 116622 Blue Dial Kutu Açılışı

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Yacht-Master 116622 Blue Dial Kutu Açılışı

Mesaj Clk » 10 May 2013, 07:15

Baran yazdı:Böyle güzel saatleri böyle güzel insanlar satın aldığında cok keyifleniyorum.YM genel olarak insanların pek tercih etmediği bir Rolex olsada fotografları gören ben dahil herkesin eminimki beğenisini kazanmıştır.O en guzel mavi kadran sıfatını LB ile 1.sırada paylaşan kadran rengi olsun kırmızı kol ve kadrandaki kırmızı yazılar olsun rengi itibariyle sade bezel ile bu saat muhteşem.Güzel günlerde keyifle kullan Dorukcum tekrardan hayırlı olsun :champ: Style bölümünde sık sık fotografını görmek istiyoruz :thumbup:

LB mavisinin güzel oldugu görüsüne katilmiyorum. LB'de ki mavi tonu cok cig. Kolda plastik gibi duruyor. Submariner Full Gold mavisi LB'ye oran ile daha düzgün dursada Datejust, Turn O-Graph ve YM mavileri hem kadran isciligi (sonnenschliff) hem de renk (daha koyu ve al benisi yüksek) olarak cok farkli. Bu mavi tonu kirmizi tarih rakamlari yada kirmizi saniye kolu ile birlesince tadindan yenmez bir hal aliyor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Bond » 10 May 2013, 07:18

Bezel mükemmel :super: YM diğer kadran rengi ile en sevdiğim Rolex modellerinden birisi :thumbup: Genel koleksiyon içinde diğer ürünlere göre daha az kişide bulunan bir model olması güzel :champ: Ek olarak bu modeli yıllar önce ısrarla sana kim önermişti hatırlar mısın bilemiyorum :lol: :twisted: :D

Yazın yatlardan bol bol foto bekliyoruz :D Tebrikler :champ: Güzel günlerde :thumbup:

Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Bg17 » 10 May 2013, 07:22

Hrkes erkenci bu sabah :D

Bond sabah sabah kotu oldu, butun gun tramola, kavanca atip dururum hayallerimde...
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullanıcı avatarı
Bg17

Mesaj serdarfb » 10 May 2013, 07:29

Clk yazdı:
Baran yazdı:Böyle güzel saatleri böyle güzel insanlar satın aldığında cok keyifleniyorum.YM genel olarak insanların pek tercih etmediği bir Rolex olsada fotografları gören ben dahil herkesin eminimki beğenisini kazanmıştır.O en guzel mavi kadran sıfatını LB ile 1.sırada paylaşan kadran rengi olsun kırmızı kol ve kadrandaki kırmızı yazılar olsun rengi itibariyle sade bezel ile bu saat muhteşem.Güzel günlerde keyifle kullan Dorukcum tekrardan hayırlı olsun :champ: Style bölümünde sık sık fotografını görmek istiyoruz :thumbup:

LB mavisinin güzel oldugu görüsüne katilmiyorum. LB'de ki mavi tonu cok cig. Kolda plastik gibi duruyor. Submariner Full Gold mavisi LB'ye oran ile daha düzgün dursada Datejust, Turn O-Graph ve YM mavileri hem kadran isciligi (sonnenschliff) hem de renk (daha koyu ve al benisi yüksek) olarak cok farkli. Bu mavi tonu kirmizi tarih rakamlari yada kirmizi saniye kolu ile birlesince tadindan yenmez bir hal aliyor.

Jumbo tencere, Q7 kamyon, çaklıt eriyor, LB çiğ... Geriye bir tek TSF SE kaldı bende. Bakalım ona da sallayabilecek misin böyle ??
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj basto » 10 May 2013, 07:42

Doruk çok güzelmiş dostum tebrik ederim hayırlı olsun :champ:
Murat
Kullanıcı avatarı
basto

Mesaj nickynick » 10 May 2013, 07:43

Doruk tebrik ederim, gerçekten sıradışı, sahalarda görmeye alışık olmadığımız bir model. Kesinlikle kendim almış kadar sevindim. Hayırlı olsun.
Bakalım ne zaman sıkılacaksın :D :champ: :thumbup:
Time is a great teacher, but unfortunatelly it kills all its pupils.
Kullanıcı avatarı
nickynick

Mesaj Frax » 10 May 2013, 08:19

SeRxx yazdı:Doruk, kardeşim hayırlı olsun; çok istediğin saate kavuşman bizi de sevindirdi :thumbup: :champ:

Ayrıca yanımdaki 3 hanımefendi de saate çok bayıldı, saatin sahibine selamları var; söylemeden geçmeyeyim dedim :D

Doruk, aralarinda benim de oldugum, yanimdaki killi tuylu pis herifler de saate bayildi haberin olsun, dikkatli ol :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 10 May 2013, 08:25

Serdar, sen neden üzerine alindin ki? :D

senin caklit'a tek kelime söylemedim. Jumbo isin esprisi daha önce bu saat ile ilgili görüslerimi belirtmistim. Q7'nin yaradilisi kamyon ona bir sey diyemeyecegim :lol:

Ancak, mavi konusunda ister LB'ye sahip ol ister olma, bu o mavinin saate plastik havasi verdigini degistirmez. :champ:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 57 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners