TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Nacar Otomatik - Titanyum saat

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Nacar Otomatik - Titanyum saat

Mesaj Hnfbyrktr » 05 Ara 2024, 21:42

Merhaba günlük kullanım için otomatik ve hafif bir saat arıyorum.
Otomatik saat mekanizmaları arasında korkunç farklar var mı bilmiyorum, öncelikle saatin şekline mi yoksa mekanizmasına mı bakmalıyım onu da bilmiyorum.
Bütçeme uygun olabileceğini düşündüğüm 2 adet saat belirledim. Bu saatlerden Citizen hakkında hayli bilgi varken Nacar hakkında tek bir video dahi olmadığı için sizlere danışmak istiyorum.

Beğendiğim ilk saat : Citizen Tsuyosa NJ0180-80M (zenshin)

Mekanizma miyato 813

Beğendiğim ikinci saat :Nacar Nc33-258378-Anm Otomatik (titanyum-otomatik ve daha ucuz)

mekanizma seiko nh38 3a

sizlerden edindiğim bilgiler sonrasında satın alacağım
Kullanıcı avatarı
Hnfbyrktr

Re: Nacar Otomatik - Titanyum saat

Mesaj watch35 » 05 Ara 2024, 22:01

Hnfbyrktr yazdı:Merhaba günlük kullanım için otomatik ve hafif bir saat arıyorum.
Otomatik saat mekanizmaları arasında korkunç farklar var mı bilmiyorum, öncelikle saatin şekline mi yoksa mekanizmasına mı bakmalıyım onu da bilmiyorum.
Bütçeme uygun olabileceğini düşündüğüm 2 adet saat belirledim. Bu saatlerden Citizen hakkında hayli bilgi varken Nacar hakkında tek bir video dahi olmadığı için sizlere danışmak istiyorum.

Beğendiğim ilk saat : Citizen Tsuyosa NJ0180-80M (zenshin)

Mekanizma miyato 813

Beğendiğim ikinci saat :Nacar Nc33-258378-Anm Otomatik (titanyum-otomatik ve daha ucuz)

mekanizma seiko nh38 3a

sizlerden edindiğim bilgiler sonrasında satın alacağım
Merhaba her ikiside güzel saat, tercihler burada her zaman alıcıya ait. Ancak en basit şu şekilde yorumlamak gerekirse Nacar markası mekanizma olarak Seiko kullanıyor, Citizen mekanizma olarak kendi üretimi miyota kullanıyor. Güç rezervi vs gibi özellikler birbirine yakın ancak benim tercihim Marka ve Mekanizmanında aynı firma tarafından üretildiği Citizen olurdu.

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
watch35

Mesaj Derici » 06 Ara 2024, 00:02

Seiko mekanizmalı bir saati, aliexpress ten 3.500-4.000 tlye toplayabilirsin. Kalite olarak, her iki markadan aşağı olmaz.

21081111RG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
Derici

Mesaj hknmtn » 07 Ara 2024, 01:13

Hafif bir saat arıyorsanız çelik bilezik değil de deri kordonla kullanmak daha uygun olabilir.
Kullanıcı avatarı
hknmtn

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 69 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners