Forumda konu daha önceden açılmış diye baktım ancak bulamadım. Eğer gözümden kaçmışsa konuyu ilgili yere taşıyabilirseniz sevinirim.
Konumuza gelecek olursak. Uzunca bir süredir tek hedef saatim rolex explorer 1 olan saate ulaşmam şu andaki maddi şartlar sebebiyle neredeyse imkansız. Aliexpress'te birçok homageı olmasına rağmen tercih etmek istemedim (artık istesem de edemeyeceğim gümrük kısıtlamasından dolayı) Bundan dolayı kendim bir rolex explorer oluşturmak istiyorum. Hem kendin yaptığın bir şey daha çok haz verir düşüncesindeyim. Ancak bu konularda çok fazla bilgim olmadığından dolayı desteklerinizi rica ediyorum. Mekanizma, kasa ve bilezik önerilerinize açığım (linkleriyle beraber

Not: Mekanizma olarak seikonun nh35 mekanizması geldi aklıma ilk aşamada. Tabi ki kadranda tarih penceresi istemiyorum. Tarih penceresiz bir kadran ile seiko nh35 mekanizma kullanmamda bir sakınca olmayacağını düşünüyorum.
Sonuç olarak siyah ve custom logo yazabileceğim bir kadran, 36mm çapında bir rolex explorer yapmak istiyorum ve desteklerinizi bekliyorum.