TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

EF Straps Türkiye Saat Forumu'nda

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

EF Straps Türkiye Saat Forumu'nda

Mesaj Emre » 12 Tem 2013, 00:59

Resim

Değerli arkadaşlar,

Daha önceden de girişini yaptığım gibi Telekom sektöründeki işimden ayrılarak deri saat kayışı imalatına başladım. Bu süreçte sürekli araştırarak bildiklerimin üstüne katıp gerek deriler konusunda, gerekse deriyi işleme teknikleri konusunda önemli bir noktaya geldiğimi düşünüyorum.

Şunu söyleyebilirim ki, tecrübeler ve deneme yanılmalarla dolu geçen bir süreci geride bırakmaya çok yakınım ve artık ürünleri ilk olarak siz Türkiye Saat Forumu üyeleri, sevgili saat severlerle paylaşmamızın zamanı geldi. Aslında üretime ve satışa erkenden de başlayabilirdim fakat bunu yapmamamın çok önemli iki sebebi vardı.

- Bunlardan ilki, ürünler belli bir kaliteye ulaşmadan genel satışa başlamak istemedim çünkü problemlerle geri dönen kayışlar beni üzeceği gibi EF Straps'in kurumsal yapısına da zarar verirdi.

- İkincisi de TSF'nin profesyonel yapısına saygımdan dolayı kurumsal olarak giriş yapmak istedim çünkü forumun şu anda geldiği nokta global anlamda bir çok internet sitesinden daha ileride.

Bu iki önemli hususa ne pahasına olursa olsun dikkat etmek bana belki para kaybettirdi ama şu anda bu kararımın ne kadar doğru olduğunu görebiliyorum. Sonuçta öncelikli amacım para kazanmak değil siz saat severlerin bileklerinde ürünlerimi görmenin sevincini yaşamaktır. Hem öncelikle bu gerçekleştiği takdirde kazanç kendiliğinden gelir.

EF Straps olarak özen gösterdiğimiz ve markanın başından sonuna bağlı kalacağımız kriterleri şöyle sıralayabiliriz:

- Deri kalitesi, dayanıklılığı ve konforu. Kullanılan malzemelerin kalitesi.
- El işçiliği kalitesi.
- Ürün çeşitliliği
- Global anlamda sektörde yeniliklerle saat severlerin karşısına çıkmak.
- Bunlara bağlı olarak %100 müşteri memnuniyeti.

Ve de ürünlerimizi satın alıp kullanan saat severlerin görüşleri bizim için her şeyden daha önemli diyebilirim.

Bu girişten sonra önümüzdeki haftadan başlayarak ürünlerimizi tanıtmaya başlayacağız. Bunun yanında şu an yapım aşamasında olan internet sitemiz de yakında aktif hale gelecek. Tabi ki sizlere ulaşan ürünler garanti belgesi, fatura ve orjinal ambalajıyla birlikte gelecek.

Şunu da eklemek isterim, üreteceğimiz bazı kayışlarla dünyada ilklere de öncülük edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Re: EF Straps Türkiye Saat Forumu'nda...

Mesaj herofb » 12 Tem 2013, 01:11

Emre'cim projeni belki de ilk duyan ve hatta daha çok çok taslak halini gören biri olarak ne kadar uzun zamandır bu işi profesyonelce yapmak için çalıştığını ve ne kadar emek harcadığını ve üstelik ne riskler aldığını biliyorum. Neredeyse üstünden 2 yıl geçti keşke milyonlarca euro cirosu olan firmalarımız da bir ürün çıkarmadan önce senin kadar uzun ve detaylı olarak konuya eğilse de biz de doğru düzgün ürünler kullanabilsek

Allah muvakkak etsin , hayırlı uğurlu olsun :champ:
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj asymptote » 12 Tem 2013, 01:16

Başarılar Emre.. :champ: Logoyu beğendim, marka tescil başvurusu yapıldı mı? :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj mlm » 12 Tem 2013, 01:19

Emre Allah işlerinde muvaffak etsin, kazancın bereketli, müşterilerinin yüzü her daim güleç olsun, tekrar tebrikler :champ: :champ: :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Re: EF Straps Türkiye Saat Forumu'nda

Mesaj Emre » 12 Tem 2013, 01:21

HeroFB yazdı:Emre'cim projeni belki de ilk duyan ve hatta daha çok çok taslak halini gören biri olarak ne kadar uzun zamandır bu işi profesyonelce yapmak için çalıştığını ve ne kadar emek harcadığını ve üstelik ne riskler aldığını biliyorum. Neredeyse üstünden 2 yıl geçti keşke milyonlarca euro cirosu olan firmalarımız da bir ürün çıkarmadan önce senin kadar uzun ve detaylı olarak konuya eğilse de biz de doğru düzgün ürünler kullanabilsek

Allah muvakkak etsin , hayırlı uğurlu olsun :champ:

Abi teşekkürler, projenin kafada başlangıcı olarak 1 yıla yakın bir süre geçti, atölyemizi ve şirketimizi kuralı da 4 ay kadar oldu. Sizlerin kıymetinin farkındayım, inşallah beğenirsiniz ürünleri :)

asymptote yazdı:Başarılar Emre.. :champ: Logoyu beğendim, marka tescil başvurusu yapıldı mı? :thumbup:

asymptote teşekkürler, logo profesyonel bir çalışma sonucunda ortaya çıktı. Marka tescil başvurusu evet yapıldı :)

mlm yazdı:Emre Allah işlerinde muvaffak etsin, kazancın bereketli, müşterilerinin yüzü her daim güleç olsun, tekrar tebrikler :champ: :champ: :champ:

mlm teşekkürler, senden bunları duymak güzel :)
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Hsnmrycl » 12 Tem 2013, 01:22

Emre, hayırlı olsun. Bizim hobi işlerimizden farklı olarak profesyonel bir şekilde piyasaya çıkıyorsun :champ:
Umarım her şey düşündüğün şekilde ilerler. Bol kazançlar dilerim :thumbup:
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj buTa » 12 Tem 2013, 01:23

Basarılar dilerim.. Hayırlı olsun...
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj Emre » 12 Tem 2013, 01:25

Hsnmrycl yazdı:Emre, hayırlı olsun. Bizim hobi işlerimizden farklı olarak profesyonel bir şekilde piyasaya çıkıyorsun :champ:
Umarım her şey düşündüğün şekilde ilerler. Bol kazançlar dilerim :thumbup:

Hsnmrcyl teşekkürler :thumbup: Ben de başlarda hobi olarak başladım aslında ama yavaş yavaş profesyonelleşti ve ticari boyut kazandı. İnşallah güzel ilerler.

buTa yazdı:Basarılar dilerim.. Hayırlı olsun...

buTa teşekkürler :champ:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 175 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners