Değerli arkadaşlar,
Daha önceden de girişini yaptığım gibi Telekom sektöründeki işimden ayrılarak deri saat kayışı imalatına başladım. Bu süreçte sürekli araştırarak bildiklerimin üstüne katıp gerek deriler konusunda, gerekse deriyi işleme teknikleri konusunda önemli bir noktaya geldiğimi düşünüyorum.
Şunu söyleyebilirim ki, tecrübeler ve deneme yanılmalarla dolu geçen bir süreci geride bırakmaya çok yakınım ve artık ürünleri ilk olarak siz Türkiye Saat Forumu üyeleri, sevgili saat severlerle paylaşmamızın zamanı geldi. Aslında üretime ve satışa erkenden de başlayabilirdim fakat bunu yapmamamın çok önemli iki sebebi vardı.
- Bunlardan ilki, ürünler belli bir kaliteye ulaşmadan genel satışa başlamak istemedim çünkü problemlerle geri dönen kayışlar beni üzeceği gibi EF Straps'in kurumsal yapısına da zarar verirdi.
- İkincisi de TSF'nin profesyonel yapısına saygımdan dolayı kurumsal olarak giriş yapmak istedim çünkü forumun şu anda geldiği nokta global anlamda bir çok internet sitesinden daha ileride.
Bu iki önemli hususa ne pahasına olursa olsun dikkat etmek bana belki para kaybettirdi ama şu anda bu kararımın ne kadar doğru olduğunu görebiliyorum. Sonuçta öncelikli amacım para kazanmak değil siz saat severlerin bileklerinde ürünlerimi görmenin sevincini yaşamaktır. Hem öncelikle bu gerçekleştiği takdirde kazanç kendiliğinden gelir.
EF Straps olarak özen gösterdiğimiz ve markanın başından sonuna bağlı kalacağımız kriterleri şöyle sıralayabiliriz:
- Deri kalitesi, dayanıklılığı ve konforu. Kullanılan malzemelerin kalitesi.
- El işçiliği kalitesi.
- Ürün çeşitliliği
- Global anlamda sektörde yeniliklerle saat severlerin karşısına çıkmak.
- Bunlara bağlı olarak %100 müşteri memnuniyeti.
Ve de ürünlerimizi satın alıp kullanan saat severlerin görüşleri bizim için her şeyden daha önemli diyebilirim.
Bu girişten sonra önümüzdeki haftadan başlayarak ürünlerimizi tanıtmaya başlayacağız. Bunun yanında şu an yapım aşamasında olan internet sitemiz de yakında aktif hale gelecek. Tabi ki sizlere ulaşan ürünler garanti belgesi, fatura ve orjinal ambalajıyla birlikte gelecek.
Şunu da eklemek isterim, üreteceğimiz bazı kayışlarla dünyada ilklere de öncülük edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin