Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
herojd11, İyi değil dediğin fiyat nedir hocam merak ettim. mesela Submariner LN sordun mu ? 7.000 euro listesinde daha mı yüksek söylüyorlar ? yada 7.000 euro deyip %10 indirim mi yapmıyorlar ?
Herojd11, baktım Münih'de Bucherer var, İsviçre firması, indirim oranları iyidir, Rene Kern diye bir saatçi vardı onuda satın aldılar baya büyüdüler, birde Wempe var bunlar dahada büyük, Newyork'da bile varlar, Alman firması, uyuzdurlar bence hiç orda zaman kaybetme, bana hiç iyi fiyat verdikleri vaki olmamıştır, yada tipimi beğenmiyorlar var birşey anlamadım
su an icin ozellikle rakam hatirlayamiyorum donuste daha net bilgi veririm ama su ana kadar aklimda kaldigi haliyle tr fiyatinin altina inemiyordu munih ve viyana ozellikle adnini hatirlamadigim viyanadaki caddede (yetiş davinci) wempe boucheron ve 1 tane daha premium saatci var
Dışardada internet sorun, cafe, resturantlarda wifi yok olsa bile şifreyi vermiyorlar, güvenlik sebebiyle herhalde anlamadım, bir Starbucks'da var, mailerime bakacağım bakamıyorum, nete fena alıştık olmadımı arıyor insan, genllikle adi törkcell in eline düşüyorum.