TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Grand Seiko = Ezber Bozan

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Grand Seiko = Ezber Bozan

Mesaj asymptote » 18 Mar 2012, 22:04

Ne kadar güzel, ne kadar yerinde bir öneri.. :thumbup: :super:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Drago » 18 Mar 2012, 22:07

Bond yazdı:
Drago yazdı:Ben böyle başkanla gurur duyarım...Biat ederim...fanatiklikten vaz geçerim :super: Aynı WatchTime dergisinde aynı sayısında Submariner'inde hikayesi var şimdi de onu okurum... :roll: :idea: Bilgi sahibi olmaya çalışırım...Dönüşü olmayan yollara sapmam

Sağolasın FORUM... :champ:

Drago Başkan belki dalga geçiyorsun belki ciddi tam emin olamadım ama normalde karşılıklı otursak konuşsak 5 dk da anlatılacak bir durumu mecburen forumda olunca uzun uzun yazıp açıklamak gerekiyor. Öyle değil bence diyerek kestirip atsak konuyu açana ve destekleyenlere saygısızlık olur ilk başta. Aslında bende sonradan acaba bu şekilde detaylara hiç girmesem daha mı iyiydi dedim, sevenleri ayırmak gibi olmuş biraz ama eğer bir fikri savunuyorsak detaylıca nedenleri ile açıklamak lazım diye inanıyorum. Rolex Submariner'e yönlendirme gibi bir durum aklımın ucundan dahi geçmedi. Dediğim gibi Rolex ile ilgisi olmayan bir saat GS. Submariner almamak içinde eksi nedenler elbette mevcut, gerekirse yazarız detaylı hatta yazmıştık aralarda :) Sadece artıları çok daha fazla. Benim bu saat yerine tavsiyelerimden birisi model ve yapı olarak Zenith Elite Captain Central Second. Eğer Hi-Beat 36.000 Vph makineli için olması gerekirse gene yeni Zenith El Primero Espada High Frequency Caliber veya benzeri İsviçre markalarının modelleri olabilir. Benzeri bir çok alternatif mevcut Zenith serileri içinde. Hemde sana daha çok yakışacağına inanıyorum. Dalgıç modeli için ise Sub dışı bir çok seçenek olabilir.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Ne münasebet başkanım, dalga geçmek ne demek...Rica ederim...biliyorsunuz her konuda fikirlerinize değer veriyorum ben :champ:

Ben şu veya bu şekilde bir Diver almak istiyorum...denizi, dalışı ve spor yaşamı seviyorum...

O nedenle bu Zenith'lerdn ziyade mesela Oris'in yeni modeli Oris Aquis Titan Chrono'da çok hoşuma gitti mesela...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj drk » 18 Mar 2012, 22:11

Espada'ya bayıldığımı bir kez daha bu vesileyle dile getirmiş olayım :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj asymptote » 18 Mar 2012, 22:21

Diver istiyorsan sana şunu verelim Drago:
Resim
Bileğin çok ince değilse kaçırma derim bu fırsatı, stoklar sınırlı.. :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Turkmen » 18 Mar 2012, 22:27

Seiko firmasının, Grand Sekio markasıyla ayrı bir pazara girmek istediğini düşünüyorum. Rolex ve dengi fiyat aralığında olan varlıklara hitap eden saatlerin satıldığı pazar içinde GS ile Japon saatlerinin yer alması istenmiş gibi gözüktü bana. Seiko 5, Seiko Kinetic, Seiko gibi farklı markalarla, farklı tüketici gruplarına yıllarca hitap eden Seiko, GS markasıyla şimdi söz konusu pazarda yeri almak istiyor. Swiss Made mi yoksa GS mi soruna GS cevabını verecekler muhakkak olacaktır. Ürünün Talep esnekline bakıldığında, GS'nin daha çok müşteri bulacağını hesap edebilmek kolaylaşır.
Kullanıcı avatarı
Turkmen

Mesaj msturan » 18 Mar 2012, 22:58

asymptote yazdı:Diver istiyorsan sana şunu verelim Drago:
Resim
Bileğin çok ince değilse kaçırma derim bu fırsatı, stoklar sınırlı.. :D

Drago, incelemeyle bu garip kardeşini de heyecanlandırmış olursun :D
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Grand Seiko = Ezber Bozan

Mesaj SeRxx » 18 Mar 2012, 23:04

Drago, Oris Maldives'i nasıl buldun ? Şahsen ben cok sevdim ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Drago » 18 Mar 2012, 23:30

Asymptote...bileklerim ince ne yazık ki

msturan...Ball için benden fayda yok :)

serxx...Maldives Limitedi kolumda denedim kasa olarak güzel...ancak renkleri pek beğenmedim...birde small second pek bir yanlız kalmış kadranda..Ama Aquis Titan Chrono çok güzel göründü gözüme ...bileğimde denemek arzusundayım...
Kullanıcı avatarı
Drago

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: EczAtes ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners