Bond yazdı:Drago yazdı:Ben böyle başkanla gurur duyarım...Biat ederim...fanatiklikten vaz geçerimAynı WatchTime dergisinde aynı sayısında Submariner'inde hikayesi var şimdi de onu okurum...
![]()
Bilgi sahibi olmaya çalışırım...Dönüşü olmayan yollara sapmam
Sağolasın FORUM...
Drago Başkan belki dalga geçiyorsun belki ciddi tam emin olamadım ama normalde karşılıklı otursak konuşsak 5 dk da anlatılacak bir durumu mecburen forumda olunca uzun uzun yazıp açıklamak gerekiyor. Öyle değil bence diyerek kestirip atsak konuyu açana ve destekleyenlere saygısızlık olur ilk başta. Aslında bende sonradan acaba bu şekilde detaylara hiç girmesem daha mı iyiydi dedim, sevenleri ayırmak gibi olmuş biraz ama eğer bir fikri savunuyorsak detaylıca nedenleri ile açıklamak lazım diye inanıyorum. Rolex Submariner'e yönlendirme gibi bir durum aklımın ucundan dahi geçmedi. Dediğim gibi Rolex ile ilgisi olmayan bir saat GS. Submariner almamak içinde eksi nedenler elbette mevcut, gerekirse yazarız detaylı hatta yazmıştık aralardaSadece artıları çok daha fazla. Benim bu saat yerine tavsiyelerimden birisi model ve yapı olarak Zenith Elite Captain Central Second. Eğer Hi-Beat 36.000 Vph makineli için olması gerekirse gene yeni Zenith El Primero Espada High Frequency Caliber veya benzeri İsviçre markalarının modelleri olabilir. Benzeri bir çok alternatif mevcut Zenith serileri içinde. Hemde sana daha çok yakışacağına inanıyorum. Dalgıç modeli için ise Sub dışı bir çok seçenek olabilir.
asymptote yazdı:Diver istiyorsan sana şunu verelim Drago:
Bileğin çok ince değilse kaçırma derim bu fırsatı, stoklar sınırlı..
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: EczAtes ve 216 misafir
|