watching yazdı:350 tlye bir Guess saat aldım yandaki kurma kolu yerinde çakılıymış meğer kontrol etmeyi unutmuşum
Çekmeye çalıştım olmadı bir senedir de dolapta bekliyordu durduğu yerde öyle olacak değil ya kesin düşürmüşlerdir ya da her ne olduysa
Bunun tamiri kolay mıdır acaba?
Saatlerinizi alırken kapalı kutuda mı alıyorsunuz teşhirden mi?
İllaki fatura istiyor musunuz yoksa fiş mi veriyorlar?
Çok güzel özetlemişsinizmemojan yazdı:Malesef bütün yazılanlar doğru bu konuda. Ben de yaşadım bu deneyimi. Ülkemizde son 20-25 yıl içinde hiç bir meslek dalında kalifiye eleman usta yetişmedi. Bu sadece el sanatlarında değil, teknik uzmanlık gerektiren meslek dallarında da geçerlidir. Mesela bizim şirket yıllardır düzgün bir mimar bir mühendis bir teknik uzman, kalifiye eleman bulamadı. Mesleki dallarda univ bitirip gelenler duvara çivi çakmaktan aciz. Saat işçiliği, ustalığı gibi doktorluk mesleğinden daha hassas olan bir meslek dalında eleman yetişmemesi olağandır. Yurt dışında o kadar olaya bizzat kendi gözlemlerim doğrultusunda şahit oldum ki anlatsam film olur. Amerikalıların Rusların nasıl ve neden uzaya çıkabildiklerini anlamış oldum yurtdışında ortaklaşa yaptığımız işler sayesinde. Demem o ki bir saatin baklasını bile değiştirebilecek elamanı zor buluruz lazım olduğunda.
Özel eşyalarımızı önümüze gelene teslim etmemek lazım.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 87 misafir
|