brckk yazdı:Metin06 yazdı:ben böyle şeyleri çok anlamsız buluyorum.bence bu kırılamayan değil,kırılmaya gerek duyulmamış bir rekordan öte birşey değil.bu rekoru kırmış olması markaya birşey katmadığı gibi,böyle bir rekora sahip olmaması markanın değerinden zerre miskal götürmez.pahalı bir bazarlama çalışması.
Bunlar işin cilası Metin06, anlamsız değil gerçek anlamda başarılı ve nokta atışı bir pazarlama aktivitesi.. Bu arada inan bana aktivitenin basında, mecralarda vb. getirdiği yansımayı bu aktivite bütçesinin on katı maliyete yapamazlardı.
çok haklısınız ve bende buna işaret etmek istemiştim zaten.fazlası ile geri dönüşü olduğunu zaten şimdiki durumu çok net gösteriyor markanın.
Baran yazdı:metin06 birazdaha araştırın derim öğrenilecek cok sey var
bu durumun saat endüstirisi hakkında bilgi sahibi olmakla çok alakalı olduğunu düşünmüyorum sayın @baran.ama reklam pazarlama teknikleri ise konu,işte o konuda baya bir bilgi ve tecrübe sahibiyimdir

aokyy yazdı:Abi yedi katlı turbiyon yapmaya da gerek yok. Ama adamlar yapıyor. Alan da alıyor. Neticede arz talep meselesi. Yadırgamıyoruz zaten onları.
Ayrıca bu kadar derinliğe dayanıklı saat üretmek de Rolex'e çok yakışıyor çünkü ana temaları dayanıklılık. Kendisini kanıtlamış ve bunu perçinlemiş.
evet alan oluyor ve çok da iyi yapıyorlar ama o saati alanda koluna takıyordur değilmi kıymetli kardeşim @aokyy.Allah'ını seversen bu saati kim takar koluna yaw.