TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Rolex Düşmanları Buraya

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tüm Rolex Düşmanları Buraya

Mesaj SeRxx » 02 Tem 2012, 21:27

Drago, bu gece yap açılışı bekliyoruz ...
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj necati » 02 Tem 2012, 21:59

Drago, bu kadar bekleyenin varken moralinin bozuk olmasını dostarlına yansıtmak doğru olmaz. Yap açılışı, paylaşalım çoşkuyu :champ:
Forumda yazışma ortamı karşılıklı sohbetten çok farklıdır bilirsiniz. Bazen gülerek yazdığınız şey karşıdaki insanda iğneleyici bir ifade gibi görünebilir. Çünkü karşılıklı konuşmanın mimiklerinden yoksun bir iletişim şeklidir bu. Her ne kadar sonuna gülücük sembolu koysanız da bazen yetmiyor işte. O yüzden bu tür yanlış anlaşılmalar olsa bile ciddiye alınmamasında fayda var. Bu forum farklı, farkı sürdürmeye devam :thumbup:
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj serdarfb » 02 Tem 2012, 22:05

Bu kadar israra dayanamaz. Haydi Drago.. Bekliyoruz. :)

Rolex dusmani degilim ama bu kadar zamandir bir turlu emin olamadim. Frankfurtta hava alinindayim. Sagimda ve solumda iki adet rolexli arkadas var. bir tanesi bizim oralardan. Almis submariner i (muhtemelen bilmiyor submariner oldugunu) neresine takacagini sasirmis. 30 sn de bir saate bakiyor. Bi cikarip bir takiyor. Elinde, kolunda bileginde...illet etti beni...

Digeri muhtemelen kuzey ulkelerinden. Adama o kadar yakismiski saat anlatamam. Bilerek almis adam. Gitmis denemis ugrasmis yakistirmis kendine. O kadar farkli iki uctan ornekler ki insani dusunduruyor..
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj drk » 02 Tem 2012, 22:43

Demekki saatten çok taşıyanı önemli ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mucadeleci » 02 Tem 2012, 22:50

Bende geçenlerde hırdavatçıda Rolex DJ takmış birine rastladım, ne yalan söyleyeyim adamı Rolex den soğutur, jubile bileziğe hiç ayar yapılmamış yıllardır "kolda" (bilekten ziyade dirseğe yakın) ööle taşınmış ama...neyse, hakkını verememiş ne diyeyim. ha birde saat 10dk. ileri gösteriyordu...
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj davinci » 02 Tem 2012, 23:01

Drk yazdı:Demekki saatten çok taşıyanı önemli ;)

Eşeğe altın semer olayı :D
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj Triton » 04 Tem 2012, 20:23

modern60 yazdı:Bana göre, Breitling ve Panerai bir yana, Rolex tek başına öte yana. Rolex sadece bir saat değil ama dediğin gibi bremenkey belki de çok yaygın olup kullanıcılarının abartması sebeiyle bir çokları karşı. Ben karşı değilim sadece bana hitap eden çizgilere sahip değil. Ama bir milgauss ya da Submariner LV hariç. Rolex İsviçre için çok önemli çünkü İsviçrenin hala ayakta olan iki vakfından(saat ve hobi dallarında) birisi. Rolex ve Victorinox. Bu sebeple de hem dünya ekolojisine hem de İsviçre'ye çok yatırım yapmaktadır. Bu başlığı ben de yadırgadım clk. "Rolex 'e karşıt görüşler" belki daha yumuşak ve uygun olabilirdi. Ama sen böyle hissetmişsin. Bence Rolex'ten nefret eden yoktur. Varsa alamadığındandır!!!

Ben bu yorumu sevdim. Rolex ortalama bütçeleri aşan bir saat. Zaman zaman ne gerek var dediğim çok olmuştur. Ancak hiçbir zaman satmayı düşünmedim.

Tek sorun bakım meselesi.

Gösteriş yapmaya meraklı olanlar her yerde var. Adidas ayakkabı giymekte, marka kıyafet seçmekte bundan farksız. Bazı ayaklı markalar var. Adamın kıyafeti araba satın alır. Parası olan ve zevkli giyinip kuşanana da görgüsüzlük yapmadıkça sözüm olmaz.

O zaman neden herkesin elinde iphone var? Ya da benzer akıllı telefonlar.

Bu iş daha ziyada ulaşabilmekle alakalı. İddia ediyorum, daha ulaşılır olsun, koluna takan çok çıkacaktır.

Ben 200 Tl değeri olan saati de Rolex i de zevkle takıyorum. Ama kimsenin gözüne de sokmuyorum. Gereksiz buluyordum, marka fanatiği bir arkadaşımın dolduruşuna gelerek aldım. Ancak hiç de pişman olmadım. Pahalı ve sıkıntılı servis ihtiyacı haricinde.

Ancak 20 yaşındaki delikanlının kolunda takılı olunca doğal olarak mütevazılık kalmıyor. Biz Rolex aldığımızda 40 yaşındaydık. her kuruşunda alın terim var.

Ben esas abartılı görüntülü pahalı diğer markaları daha sevimsiz buluyorum. Rolex de sade bir saat asaleti var.

Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz.

Rolex i takarım, Bebek de 3 tur atarım...

Şaka şaka hemen kızmayın..... :D
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj aokyy » 04 Tem 2012, 21:27

Bugün iphone alım gücüm var fakat alır mıyım, hayır. Fiyatından mı, değil. Sevmiyorum. Bu durum Rolex için de geçerli. Belki Rolex alabilecek kapasitede değilim ama olsaydım yine almazdım.
Kullanıcı avatarı
aokyy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Mtn, ogeday ve 82 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners