Ben dedim ki, sen usta isen, ben de mühendisim, iki fakülte bitirdim, bir cisme bakınca teknik resmi kafamda canlanır, benim de evimde alet edevat var, size saygımızdan getiriyoruz.
Şimdi bu sefer usta yaptı. Valla isteyince oluyormuş, bileziğin sabah bıraktığım hali ile alakası yok. Düzgünce dizilmiş, pinler düzgünce yerleştirilmiş, bakla kenarları polisajla adam edilip çekiçle hacımat edilen 3 bakla düzeltilmiş ama, şaka gibi ama şunu söyliyim, o kadar söylememe rağmen hala her bıraktığımda başka bir noktasında daha fazla kılcak çizikler buldum. Bir tarafını düzeltirken diğer tarafını çiziyorlar. Herhalde o da bıktırmak için sanıyorum

Çünkü çok basit bir kuralı düşünmüyorlar, metal metali çizer kardeşim, dikkatli çalışacaksın, nasıl olsa çizilirmiş. E ben çizeceğim ama sen değil, senin çizmeni istemiyorum. Para almıyoruz vs..E para al o zaman da düzgünce yap bir kere de, sana vereceğim 50TL mi bana koyacak? 3000TL verip almışım saati dalga mı geçiyorsun?
Bir Patek Philip saat gelseydi baklasını bu şekilde mi değiştirecektin dedim. Şöyle bir bakıp sustu. Fiyatının ne önemi var bana kıymetli be kardeşim. Oğlunun bileğinde Rolex saat var, o saatin bileziği gerektiğinde böyle mi değişiyor çok merak ettim.
Siz siz olun, "mecbur kalmadıkça" saatinizi saatçiye götürmeyin

"Money has no owners, has spenders". -Omar