herojd11 yazdı:Bu citizen dikkatimden kaçmış , super parçaymış , mavi kadranlı guzel zaten cok tavşan
vmetin yazdı:Maşallah, Lord Matic i ayrı beğendim
retrograde yazdı:Güzel bir görsel sunum oldu Mücadeleci. Bütün saatlerini güle güle kullanmaya devam et.Umarım istediğin saatlere de bir an önce ulaşırsın.
Saygılar.
serxx yazdı:Derleme için teşekkürler Mücadeleci
mlm yazdı:Mucadeleci, güzelleri böyle tek bir başlık altında inceleme tadında bize sunmussun, ellerine saglık, saatlerini daha uzun yıllar seve seve kullanmanı diliyorum![]()
Thevenin yazdı:Fevkalade gerekli ve ozenli baslik, samurai'i bol, katanasi her daim keskin olsun![]()
![]()
Kosenin hediyelik capsi de benden olsun![]()
Frax yazdı:Güzel konu olmuş, iyi günlerde kullanmaya devam edin diyelim
Nice saatlere tabi öte yandan
asymptote yazdı:Mücadeleci harika bir koleksiyon..İçlerinde senin için manevi değeri olanları elbette bir kenara koyarak benim en çok beğendiğim modelin Lord Matic olduğunu söyleyebilirim, ikinci sırada 35 yaşındaki delikanlı var..
Hepsini güzel günlerde kullan.
msturan yazdı:mücadeleci, senin bu vintage Seiko'lardan asalet akıyor resmenDerleme için çok teşekkürler
Ama şu Premier yok mu, hayatımda gördüğüm en fotojenik Seiko diyebilirim
hsnmrycl yazdı:seiko 5'lerini zaten seviyordum ama şimdi LM de dahil olmak üzere hepsine ayrı ayrı hayran oldum mucadeleci.
saatleri ayrı bir başlıkta tanıtman iyi olmuş; kendilerini gösterme fırsatı bulmuşlar.
umarım bu başlığa sık sık eklemeler yaparsın.
bütün saatlerini keyifle, uzun yıllar daha kullanman dileğiyle...
Drk yazdı:Mücadeleci, başlık harikaBol seikolu bir koleksiyon, hepsini güle güle kullanman dileklerimle
conbay yazdı:Hepsi de çok güzel özellikle mavi kadranlı ışığı çok iyi almış, favorim ise ablanın hediyesi olan kinetic, çok hoş gerçekten.
emre08 yazdı:Mucadeleci'nin saatler de kiyafetler de konusuyorGuzel gunlerde kullanman dilegiyle.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Merdo ve 218 misafir
|