TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mücadeleci'nin Saatleri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Mücadeleci'nin Saatleri

Mesaj asymptote » 29 May 2012, 23:35

Mücadeleci harika bir koleksiyon.. :champ: İçlerinde senin için manevi değeri olanları elbette bir kenara koyarak benim en çok beğendiğim modelin Lord Matic olduğunu söyleyebilirim, ikinci sırada 35 yaşındaki delikanlı var.. ;) Hepsini güzel günlerde kullan. :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj msturan » 29 May 2012, 23:41

mücadeleci, senin bu vintage Seiko'lardan asalet akıyor resmen 8-) Derleme için çok teşekkürler :champ: Ama şu Premier yok mu, hayatımda gördüğüm en fotojenik Seiko diyebilirim :super:
Eğer bir Patek Philippe'e sahipseniz, artık ölebilirsiniz demektir. Mission Completed.
Kullanıcı avatarı
msturan

Mesaj Hsnmrycl » 30 May 2012, 00:17

seiko 5'lerini zaten seviyordum ama şimdi LM de dahil olmak üzere hepsine ayrı ayrı hayran oldum mucadeleci.
saatleri ayrı bir başlıkta tanıtman iyi olmuş; kendilerini gösterme fırsatı bulmuşlar.
umarım bu başlığa sık sık eklemeler yaparsın.

bütün saatlerini keyifle, uzun yıllar daha kullanman dileğiyle... :champ:
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj drk » 30 May 2012, 01:50

Mücadeleci, başlık harika :thumbup: Bol seikolu bir koleksiyon, hepsini güle güle kullanman dileklerimle :champ:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj conbay » 30 May 2012, 02:26

Hepsi de çok güzel özellikle mavi kadranlı ışığı çok iyi almış, favorim ise ablanın hediyesi olan kinetic, çok hoş gerçekten.
"Dalgalandığın yerde ne korku, ne keder...
Gölgende bana da, bana da yer ver !
Sabah olmasın, günler doğmasın ne çıkar.
Yurda ay yıldızın ışığı yeter."
Arif Nihat Asya
Kullanıcı avatarı
conbay

Mesaj Emre » 30 May 2012, 02:33

Mucadeleci'nin saatler de kiyafetler de konusuyor :thumbup: Guzel gunlerde kullanman dilegiyle.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj mucadeleci » 30 May 2012, 04:23

herojd11 yazdı:Bu citizen dikkatimden kaçmış , super parçaymış , mavi kadranlı guzel zaten cok tavşan

Teşekkürler *herojd11 :thumbup:

vmetin yazdı:Maşallah, Lord Matic i ayrı beğendim :thumbup:

*vmetin teşekkürler :thumbup:

retrograde yazdı:Güzel bir görsel sunum oldu Mücadeleci. Bütün saatlerini güle güle kullanmaya devam et. :champ: Umarım istediğin saatlere de bir an önce ulaşırsın.
Saygılar.

*retrograde sağolasın, inşallah hepimiz hayalindeki saatlere ve hayalindeki diğerlerine hayırlısı ile kavuşuruz :thumbup:

serxx yazdı:Derleme için teşekkürler Mücadeleci :champ:

*serxx, sağolasın :thumbup: derli toplu olsun istedim :)

mlm yazdı:Mucadeleci, güzelleri böyle tek bir başlık altında inceleme tadında bize sunmussun, ellerine saglık, saatlerini daha uzun yıllar seve seve kullanmanı diliyorum :champ: :champ:

*mlm, sağolasın dostum :thumbup:

Thevenin yazdı:Fevkalade gerekli ve ozenli baslik, samurai'i bol, katanasi her daim keskin olsun :champ: :thumbup:

Kosenin hediyelik capsi de benden olsun :D

Resim

*Thevinin, teveccü ve katılım için teşekkürler. Bir Ninja capsi de benden gelsin o zaman :)
Resim

Frax yazdı:Güzel konu olmuş, iyi günlerde kullanmaya devam edin diyelim :)

Nice saatlere tabi öte yandan :)

*Frax teşekkürler :thumbup:

asymptote yazdı:Mücadeleci harika bir koleksiyon.. :champ: İçlerinde senin için manevi değeri olanları elbette bir kenara koyarak benim en çok beğendiğim modelin Lord Matic olduğunu söyleyebilirim, ikinci sırada 35 yaşındaki delikanlı var.. ;) Hepsini güzel günlerde kullan. :champ:

*asymptote, teşekkür ederim :thumbup: Seninde beğenmiş olmana sevindim :)

msturan yazdı:mücadeleci, senin bu vintage Seiko'lardan asalet akıyor resmen 8-) Derleme için çok teşekkürler :champ: Ama şu Premier yok mu, hayatımda gördüğüm en fotojenik Seiko diyebilirim :super:

*msturan dediğin gibi vintage ların tadı başka ama Premier i bende şık ve sonucunda fotojenik olarak buluyorum :thumbup:

hsnmrycl yazdı:seiko 5'lerini zaten seviyordum ama şimdi LM de dahil olmak üzere hepsine ayrı ayrı hayran oldum mucadeleci.
saatleri ayrı bir başlıkta tanıtman iyi olmuş; kendilerini gösterme fırsatı bulmuşlar.
umarım bu başlığa sık sık eklemeler yaparsın.

bütün saatlerini keyifle, uzun yıllar daha kullanman dileğiyle... :champ:

iyi dileklerin için teşekkür ederim *hsnmrycl :thumbup: bende senin bazı vostok lara bayılıyorum birde raketa var :)

Drk yazdı:Mücadeleci, başlık harika :thumbup: Bol seikolu bir koleksiyon, hepsini güle güle kullanman dileklerimle :champ:

Teşekkür ederim *Drk :thumbup: iyi dilekler içinde sağolasın :thumbup:

conbay yazdı:Hepsi de çok güzel özellikle mavi kadranlı ışığı çok iyi almış, favorim ise ablanın hediyesi olan kinetic, çok hoş gerçekten.

Teşekkürler *conbay :thumbup:

emre08 yazdı:Mucadeleci'nin saatler de kiyafetler de konusuyor :thumbup: Guzel gunlerde kullanman dilegiyle.

*emre08 teşekkür ederim :thumbup: latife ediyorsun :)
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj aokyy » 30 May 2012, 07:14

Gerçekten çok şık saatler. En önemlisi yıllanmış saatler ve manevi değerleri fazla.
Kullanıcı avatarı
aokyy

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Merdo ve 218 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners