Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Buradan derken ben bu konuyu kastetmitim ama nas覺l istersen, arzu edersen yeni konu a癟arak y羹kle yada dier konuya. Burdan devam edersen konu bal覺覺nda deitirebiliriz.
襤te ilk saat tasar覺m覺m. Blender'覺 繹renmekle vakit ge癟ti biraz. Autocad'le yapacakt覺m ama en son Autocad kulland覺覺mda daha MS Windows bile yoktu. Bunu video olarak oluturdum. Yorumlar覺n覺z覺 bekliyorum.
Bu saat tasar覺m覺n覺n 繹tesinde bir olay. Muhteem olmu bence 癟al覺ma. Tebrikler Saat modeline ve detaylar覺na eletiri olabilir yada farkl覺 yorumlar gelebilir ama 3D olarak benim 癟ok houma gitti. Eline sal覺k Orakay Bu modeli 2D olarakta haz覺rlad覺ysan ayr覺ca eklermisin?
ok g羹zel. Bal覺覺 a癟man覺n hakk覺n覺 vermisin orakay. Tebrikler. Eer basit d羹zenlemelerle videoda deiiklik yap覺labiliyorsa birka癟 繹neri getirebilirim. 1. Kadran zemini d羹z olmay覺p k羹癟羹k dairesel 癟izgiler veya 癟epe癟evre dairesel -kendi renginde- 癟izgilerle daha se癟kin bir g繹r羹n羹m alabilir 2. K羹癟羹k kadranlardaki g繹stergelerde k覺rm覺z覺 beyaz yerine tek renk ve t覺pk覺 saatin saniyesi gibi siyah bir kol ucunda farkl覺 renkte okba覺 kullan覺labilir. Tekrar tebrikler. Keke tekrar aktif olsa da Zemberek arkada覺m覺z da katk覺da bulunsayd覺. Kimbilir kendi koluna takabilecei bir saati tasarlam覺t覺r belki bug羹ne kadar?