TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

24 Saat Kadranlı Saatler

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 24 saat kadranlı saatler

Mesaj Frax » 20 Ağu 2010, 13:50

Maksat daha karışık olsun :) Diğer Breitling modelleri sade kalmıştır bunun yanında :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Re: 24 Saat Kadranlı Saatler

Mesaj Redliner » 20 Ağu 2010, 14:21

Aynen öle maksat kafa karıştırmak olsun :) Saat te 24 saat okumak için önce yıllardır şartlandığımız biçimi unutmak gerekir ki bence mantıksız bir amaç. Ayrıca bu kadar karışık kadran da saati okuyayım derken zaten 1 dakika geçeceği için saatide doğru okumuş olamayız :D Sonuç olarak şahsi fikrimce gayet gereksizler...
Kullanıcı avatarı
Redliner

Mesaj Bond » 20 Ağu 2010, 15:35

Güzel bir konu teşekkürler Sedir. Resimleri normal imageshack.us adresinden yüklemeyi denediniz mi çok daha kolay olur. Site içindeki tek tek yüklüyor. Diğer daha kolay gibi. Bende o adresten yüklüyorum, bilgisayarıma imageshack uploader yükledim çok rahat kullanması, tavsiye ederim. Bende birkaç link paylaşmak istiyorum. 24 Saatlik modellerde en önemlilerden birisi sanırım Glycine Airman.

ResimResim

Glycine Airman Info :arrow: http://www.glycineairman.info/

Hemen hemen tüm 24 saatlik modellerin tanıtıldığı bir site, vintage, quartz ve yeni tüm markalar var diyebilirim. Link altta.

24Hour Watch Info :arrow: http://www.24hourwatch.info/
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 15:44

Sedir, soruyu sordu kacti :) Bu kadranlar ile ilgili fikrini belirtmedin Sedir...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 20 Ağu 2010, 16:29

Kaçmadım. Buradayım ve okuyorum.
Aslında 24 saat kadran konusunda ben de net bir beğeniye sahip değilim.
Kullanırken birkaç gün 12 saat, sonra 24 saat kadranlı takınca insanın kafası karışır sanıyorum. Ayrıca bazıları 12 tepede bazıları 24 tepede şeklinde tasarlanmış. Yani 24 saat kadranlılar da kendi içlerinde tek tip değiller.
Estetik açıdan Breitling kadar karmaşık olmazsa neredeyse tüm kadranlar güzel. Ama ben en çok kendi yüklediğim Botta'nın kadranını sevdim. Zaten kadranı 24'e bölünce sade olması gerekir ki saati anlayabilelim diye düşünüyorum.

Birkaç saat ortadan kaybolunca kaçtı diyorlar, kolay mı öyle kaçırmak. Gri liste-kara liste bile kaçıramıyor :lol:
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 17:21

Kücük yazinca görmüyoruz sanki :D
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj sedir » 20 Ağu 2010, 22:59

Maksadım konuyu dağıtmamaktı.
Bu da görünüyor mu :lol: Yoksa büyüteç göndereyim mi?
Vakit nakittir.
Kullanıcı avatarı
sedir

Mesaj Clk » 20 Ağu 2010, 23:03

Konuyu dagitmak ne demek. Burada sadece saatler ile ilgili konusamayiz ya. Birazda eglence....

P.S. Okuyabilmis miyim :D
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 254 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners