neperliva » 09 ub 2017, 17:35
corova yazd覺:neperliva yazd覺:Miriel yazd覺:Akl覺mda spesifik bir model yok ancak bir s羹redir a癟覺k renklerde kadrana sahip zarif bir saat aray覺覺 var, belki de bir vintage..
E5603 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Zeppelin'leri magazada inceleyin cok etkileyici bir havalari var beyaz ve krem kadran severlere

Elektro-mekanik quartz'i bile muthis bir deneyim.
Arkadaa tavsiyeniz 羹zerine ben de bakt覺m Zeno Watch saatlere. Fotoraf覺n覺 paylaaca覺m u saate kayd覺 akl覺m. Hem otomatik, hem iskelet. Fiyat覺 da; yapt覺klar覺 indirimle uygun gibi. Siz ne d羹羹n羹rs羹n羹z?

襤skelet saatlere merak覺m var. Bu saat fena durmuyor resimlerini inceledim. 1000 Euro civar覺 galiba. Bunun yar覺 fiyat覺na falan bulduysan覺z bence deerlendirilebilir.
Ek bilgi: Saatleri iskeletletirmekle ilgili bir forum i癟erii okumutum. 襤skeletletirme ilemi saatin dayan覺kl覺l覺覺n覺 genellikle azaltan bir y繹ntemmi yani daha 癟abuk bozulabiliyormu (shock resistence problemi). Bunun 繹n羹ne ge癟mek m羹mk羹nm羹 ancak o zaman da maliyet 癟ok artabiliyormu. Bunlar覺 da g繹z 繹n羹nde bulundurarak tercihinizi yap覺n. Saat bence Swiss k羹lt羹r羹ne uygun estetik kayg覺larla 羹retilmi ama ne kadar dayan覺kl覺 olduunu arat覺rmad覺m.
"Hata yapmayan kii asl覺nda genel olarak hi癟bir ey yapm覺yor demektir".