afl yazdı:MertYe yazdı: Tabi günün yıldızı Navy idi.

Katılıyorum Mert. Bileğinde güzel durdu. Diver veya diğer off shore lar bu kadar uymadı sana. Navy Navy dir. AP alacaksan hamlen bu olmalı

Zaten biraz daha ikram ve muhabbet devam etseydi, neredeyse boş çıkamayacaktık butikten

Abi bende iyice korkmaya başlamıştım bir saat alıp çıkmak zorunda kalıcaz diye

Bu arada komple altına normalde çok pozitif yaklaşmasam da kıllı kollarımla Altındaki siyah kadran ve komple altının yakaladığı kontrast hakkaten güzelmiş

(Acc'nin komple altın daytona da bu önyargımı kırmıştı.) Nasılsa komple altın olan en ucuz saatler bile 20-25K Usd (2. El olanlar) bandından başladığı için beğenip beğenmememin şu an için bir önemi olmadığını düşünüyorum
Tolgi06 yazdı:afl yazdı:Patek 5180 Skeleton / Engraved
Bildiğin mücevher
Bilezik çok rahat AP Jumbodan bile konforlu, saat muhteşem, sadece takmak için kont falan olmak lazım o kadar

Beyler eğer linç edilmeyeceksem: Çok ucuz duruyor bence. Çakma 30 tl lik skeletonlar gibi
Tabi işçilik vs süperdir tamam ama görsel olarak tabi bu yorum
Ben saat hakkında biraz daha nazik olmaya çalıştım ama sen biraz daha sert girmişsin Tolga

Resimlere bakınca biraz kötü duruyor sebebini çözemedim bende ama canlısı kesinlikle güzel idi. Kendi tarzıma göre değerlendirsem kötü değildi demek daha doğru olabilir. Çokta büyük konuşmamak lazım. Kerem abi eskiden jumbo'yu satmadan 1-2 defa denemiştim Jumbo'sunu 39mm diye hep küçük bu saat diyip durdum. Bugün denemelerde hiç küçük gelmedi gözüme ki fotoğraflarda da gayet oturaklı durmuş bileğimde. Ha yinede alırmısın deseler almam, hediyede gelse takmam/takamam.
Ground yazdı:Bilezik çok kıl yolabilecek gibi duruyor. Mert in denemesini isterdim

))))
Bugune kadar mesh kordon tarzında hic saat almama sebebim kıllarım benim

. Bu arada 3 ay düzenli kullanılırsa bu tip bir kordon heralde benim sol bilek epilasyonlu gibi falan durur

. Tabi ciddi konuşmak gerekirse gerçekten hiç mesh kordon saat kullanmadım, ilgimide çekiyor aslında ama bana aldırabilecek kadar değil. Bu saati o kadar güzel tamamlamış ki o bilezik ışıl ışılda parlıyordu. Parlamasının sebebi komple beyaz altın olması da olabilir bilemedim tabi.