asymptote yazd覺:Kulland覺覺 teknolojiyi bilemem fakat benim i癟in optik a癟覺dan en baar覺l覺 Patek kuku g繹t羹rmez bi癟imde Advanced Research Reference 5550P Perpetual Calendar:![]()
![]()
![]()
Bu saatin acilisi bizim forumda yapilmisti...
asymptote yazd覺:Kulland覺覺 teknolojiyi bilemem fakat benim i癟in optik a癟覺dan en baar覺l覺 Patek kuku g繹t羹rmez bi癟imde Advanced Research Reference 5550P Perpetual Calendar:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
afl yazd覺:asymptote yazd覺:Kulland覺覺 teknolojiyi bilemem fakat benim i癟in optik a癟覺dan en baar覺l覺 Patek kuku g繹t羹rmez bi癟imde Advanced Research Reference 5550P Perpetual Calendar:![]()
![]()
![]()
AsymptoteNeredeyse ayn覺 hatlara sahip 癟ok 覺k bir model, kulland覺覺 teknoloji de olduk癟a yenilik癟i. 5550 den sonra yine Patek ile devam edersek San覺yorum 5078, ve 5213'羹 de optik olarak 癟ok 癟ok beendiimi s繹ylemeliyim. Bir de 羹zerine en sevdiim komplikasyon olan minute repeater olmas覺 da cabas覺.
Ama yine de 5970 ve sonra ayn覺 tarz覺 ta覺yan, 5550, 5140, 5146, 5270 tipi kadranlar 繹ncelikli![]()
PP 5078 P
PP 5213 P
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: batymeister ve 36 misafir
|