TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj whitehawk » 16 Nis 2017, 15:50

Eterna yazdı:
Caner1983 yazdı:Çap takıntılıyım ben sizin bilekte ince calibre 5 dışında hepsi gözüme battı [emoji106]

Forum genelinin büyük saatleri sevdiğini gözlemliyorum. Bende çap konusunda takıntılıyım. Benim gibi düşünen bir dostu görünce çok mutlu oldum . :)

3 aydir forumdayim, pek cok gonderiyi de vakit buldugum orantida okumaya calisiyorum. Bende olusan izlenim tam tersi acikcasi. Forumda kucuk capli saatler oldukca ragbet goruyor hatta pekçok kutu acilisinda bile bu dusunce dile getiriliyor. Hatta anketlerde bile var sanirim, cap tercihi olarak 44 mm alti saatlerin gordugu ragbet. Bu konuda degerli forum uyelerinin kendi gorusunu ifade etmesi dogal olmakla beraber bunu mutlak dogruymus gibi ifade etmelerini dogru bulmuyorum. Kisisel tercihtir. Benim icin 44 mm alti zevk alarak taktigim saatler olmamistir(42 mm lik bazi istisnalar haric)

HTC One M9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
whitehawk

Mesaj Eterna » 17 Nis 2017, 12:55

Kişisel tercih başkadır bir saatin kolda güzel gözüküp gözükmemesi başkadır. Kolları incecik birinin 47 mm saati taktığını da görmüşümdür, yüz kiloluk iri yarı birini minicik saati taktığını da görmüşümdür. Bunlar evet kişisel tercihtir..

Ama yakışmamıştır. Biri çocuk saati gibi kalmıştır kolda, neredeyse deri kayışın ucu tokaya zor erişmiştir. Diğerinde luglar koldan taşmıştır duvar saati gibi durmuştur.

Belki de bu yazdıklarım bile kişisel tercihtir bilemem. :) Ama yakışmak/yakışmamak gibi kavramlar var bu hayatta. Ben böyle düşünüyorum .
Kullanıcı avatarı
Eterna

Mesaj Caner1983 » 17 Nis 2017, 19:21

Burda bana da eleştiri gelmiş galiba ben zaten kendi fikrimi söledim karşıdaki sallar sallamaz onu bilemem sonuçta benim düşüncem bu tabiki kesin bir doğru değil ben saat otörü hiç mi hiç değilim :thumbup:
Rolex’s don’t tick-tock
Kullanıcı avatarı
Caner1983

Hangi Saati Denediniz / İncelediniz?

Mesaj Umutt » 18 Nis 2017, 09:09

Resim

Resim ResimResimResim Resim

Geçen hafta Bursa Antika pazarında denediğim saatler. Aralarında özellikle Ulysse ciddi kafamı karıştırdı. Satıcı arkadaş,aynı zamanda forum üyesi olan pırıl pırıl,genç bir arkadaş. Reklam olmasın diye buraya yazmıyorum isteyene özelden yazabilirim.

Bu arada her ayın 3. pazarında Bursa da antika- bit pazarı kuruluyor arkadaşlar. Başta koleksiyoner ürünleri olmak üzere mücevher den küçük ev eşyalarına kadar her türlü kullanılmış ürünü bulabilirsiniz ve ciddi büyük bir pazar. Pazarda hem vintage ve hem de modern olmak üzere çok sayıda kol saati, duvar saati vs.. bulabilirsiniz ve aralarında bir kaç tane, kutu sertifikalı satış yapan profesyonel satıcılar da var.
Kullanıcı avatarı
Umutt

Mesaj aladagli » 18 Nis 2017, 11:15

Resim

Ofiste giyilmez, musteriye gidilmez. Gomlek mansetine temas etmesine bile gerek yok, yan baksan cizilir vs vs.

Tek olumlu yani Adana ve Beyrut gece alemlerinde itibarimizi arttirmasi olur..

Aklimda kaldi yine de..
Asmanda bürküt, jerde kökbörü bol
Kullanıcı avatarı
aladagli

Mesaj ekdellal » 18 Nis 2017, 11:41

aladagli yazdı:Resim

Ofiste giyilmez, musteriye gidilmez. Gomlek mansetine temas etmesine bile gerek yok, yan baksan cizilir vs vs.

Aklimda kaldi yine de..

Cam fanus içine koy seyret, o derece narin ve güzel [emoji122]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kullanıcı avatarı
ekdellal

Mesaj taskin » 18 Nis 2017, 12:39

aladagli yazdı:

beyrut bu aralar çok aklımı çeliyor, konu dışı ama..
Kullanıcı avatarı
taskin

Mesaj Tolgi06 » 18 Nis 2017, 17:25

eraslani yazdı:Vitrinden geçerken gözüme çarptı..cam dahil komple bombeli ve inanılmaz rahat duruyor..Kalite hayli yüksek ..Çok hoşuma gitti yaw..
Pilli ancak hz olaylari ile saniye akiyor..Resim

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ne kadar abi bu arkadaş?
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], recklesstr ve 109 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners