cagatay10 yazd覺:Kafa karisikligi..
Octo'nun tasar覺m覺 m羹thi

cagatay10 yazd覺:Kafa karisikligi..
afl yazd覺:Baran yazd覺:Heralde bu segmentte saat alacak olsayd覺m kesinlikle ya Natilus yada bu mavi kadranl覺 Patekten al覺rd覺m gercekten muthi.
Baran bahsettiin bu saatlerin liste fiyatlar覺 aras覺nda 100k usd den fazla fark var. yle bir f覺rsat olsa bence sen Nautilusu al覺r artan farkla da araya bir araba s覺k覺t覺r覺rs覺n
Baran yazd覺:afl yazd覺:Baran yazd覺:Heralde bu segmentte saat alacak olsayd覺m kesinlikle ya Natilus yada bu mavi kadranl覺 Patekten al覺rd覺m gercekten muthi.
Baran bahsettiin bu saatlerin liste fiyatlar覺 aras覺nda 100k usd den fazla fark var. yle bir f覺rsat olsa bence sen Nautilusu al覺r artan farkla da araya bir araba s覺k覺t覺r覺rs覺n
Abi ite bu segment hakk覺nda en ufak bir fikrim olmad覺g覺 i癟in cahilliim g羹ny羹z羹ne c覺kt覺Dorusu Patek al覺rsam butcem dahilinde birtek Coconutm覺 Aquanut m覺 ite onu alabilirim onada daha cok var,yak覺n zamanda Oris ard覺ndanda beyaz kadran Daytona hedefi var eldeki saatleri tutarak.
Baran yazd覺:Daytona cok seviyorum fakat o bezelin cizilmeye cok ac覺k oluu saati benim g繹z羹mde h覺rpalanm覺 g繹steriyor bu yuzden i癟ime twotone da full goldda sinmiyordu art覺k bezel ii 癟繹z羹ld羹 bana masraf c覺kt覺 neyse yoksa para biriktiremiyorum ya araba ya saat almam laz覺m abi
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], Icarnaceast ve 84 misafir
|