Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
evet *mlm 癟ok zarif 癟ok 覺k bir saat, model kodu= sarb065 . 6r15 mekanizmas覺 var fiyat覺da 500$ ila 600$ civar覺nda. bence visodate den daha al覺nas覺 bir saat.
Seiko skx007j 繹zellikle bu (presidential) bileklikle 癟ok 覺k duruyor, oyster tipi bileklik ise 2.tercih olabilir zira o da 覺k duruyor, gel gelelim bu presidential bilekliklik ile beni benden al覺yor. Seiko Marinemaster tad覺nda ama 1/10 fiyat覺nda latif bir saat
Bu kordona bende bay覺l覺yorum. Yan覺lm覺yorsam Japon pazar覺 i癟in 羹retilen modellerde kullan覺lan kordon bu (Hatal覺ysam 05.....). Uluslar aras覺 pazar i癟in oyster tarz覺 kordon kullan覺lm覺 ki Rolex Datejust haricinde hi癟bir saate yak覺t覺rabilmi deilim hen羹z. Program覺ma g繹re alaca覺m 3.saat bu olacak inallah
Bu bilezik cok g羹zelmi gercekten, ismini de yeni 繹rendim, presidental.. Buna benzer jubilee idi san覺r覺m, bir bilenzik t羹r羹 daha vard覺 Mucadeleci g羹zel saat, alal覺m