Bond yazdı:Bu arada zamanında 0.07 sn nin çok altına indiğimi belirtmek isterim, bir digital Casio falan bulursam deneme yaparım tekrardan
clk yazdı:Sedir, paylasimlarin icin tesekkürler. Maalesef forumda halen yüzlerce sahis sadece okuyucu olarak katiliyor. Oysa, bizler gii saatlerini paylassalar üzerine muhabbet etsek... Ben büyük zevk aliyorum. Tekrar tesekkürler...
modern60 yazdı:Aynen öyle clk. Yani alt sınıf demekle küçümsediğim değil ama daha basit bir saat sınıfımnda olmasını kast ettim. Ama Seiko 5 sadece bu kategoride. Her neyse, ayrıca saaty sınıflanması bütün dünya basınında var ve çok basit. HH den aşağıya doğru CH yani üst sınıf ki komplikasyonlardan oluşur ama daha yaklaşılabilir saatleri kapsar, Bugdet ki hem basit komplikasyonlar hem de sade saatleri kapsar ama fiyat kalite üst düzeyderi ve regular ki bunlar sıradan saatlerdir. Seiko 5 tam bir bugdet olup gerçekten değerli bir örnektir. Ama anladığım kadarıyla arkadaşlar benim bu ssati küçümsediğimi anlamışlar oysa ben övdüm. Elbette ki Rolex üst sınıftır çünkü çok sıradışı ve değer yitirmeyen hatta kazanan bir kaç markadan biri. Üstelik bir komplikasyon ya da haute horlogerie tarzı çalışmaları fazlaca yoktur. Ama dikkatel forumu takp ederseniz yıllarla Rolex'in ne demek olduğunu anlarsınız. Bu arada bir şeyi de söylemek zorundayım: Ne Rolex kullancısıyım ne de olurum. Ama bu, gerçekleri saptırmam için bir sebep olamaz.
winterdrops yazdı:modern60 yazdı:Aynen öyle clk. Yani alt sınıf demekle küçümsediğim değil ama daha basit bir saat sınıfımnda olmasını kast ettim. Ama Seiko 5 sadece bu kategoride. Her neyse, ayrıca saaty sınıflanması bütün dünya basınında var ve çok basit. HH den aşağıya doğru CH yani üst sınıf ki komplikasyonlardan oluşur ama daha yaklaşılabilir saatleri kapsar, Bugdet ki hem basit komplikasyonlar hem de sade saatleri kapsar ama fiyat kalite üst düzeyderi ve regular ki bunlar sıradan saatlerdir. Seiko 5 tam bir bugdet olup gerçekten değerli bir örnektir. Ama anladığım kadarıyla arkadaşlar benim bu ssati küçümsediğimi anlamışlar oysa ben övdüm. Elbette ki Rolex üst sınıftır çünkü çok sıradışı ve değer yitirmeyen hatta kazanan bir kaç markadan biri. Üstelik bir komplikasyon ya da haute horlogerie tarzı çalışmaları fazlaca yoktur. Ama dikkatel forumu takp ederseniz yıllarla Rolex'in ne demek olduğunu anlarsınız. Bu arada bir şeyi de söylemek zorundayım: Ne Rolex kullancısıyım ne de olurum. Ama bu, gerçekleri saptırmam için bir sebep olamaz.
Modern60 son sözlerinde dediğini açıklayabilirmisin? Bunu bir polemik konusu olması açısından değil, sadece tecrübelerinden faydalanmak adına soruyorum. Neden rolex kullanıcısı olmazsın? Ve hangi markayı özellikle kullanıyorsun? Teiekkürler.
modern60 yazdı:Bir de dünyada o kadar çok bilinen ve takılan bir saat olunca, farklılık olmuyor
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 164 misafir
|