Bir İstinye Park Rhodium macerasi da ben anlatayim madem:)
Gectigimiz sene kuzenim esine dogum hediyesi Rolex tasli DJ aldi.
( bu arada yeri gelmisken saati Almanya - Dusseldorf Rolex bayisinden 900 Euro gibi bir indirimle aldi. Ve bu bayiden 3 Rolex aldik 3 unde de benzer indirimler aldik. Yani Almanyada da indirim yapilabiliyor )
Bilezik ayari yaptirmak icin kuzenim, esi ve ben Rhodium'a gittik.
İceri girdigimizde herkesin bahsettigi gibi once bizi bastan asagi suzduler sanki magaza sahipleri kendileriymis gibi bize tepeden bakiyorlardi.
Sn. Aspesen'nin dedigi gibi ( ve cok guldugum ) bizde zonta tipler degilizdir aslinda

Neyse bizde sanki anlasmisiz gibi kuzenin esi saati cantasindan cikarmadi ve kuzen vitrinden bir saat sordu.
Kendisine 2 beden kucuk bir takim giymis, sabah evden cikarken ayagi kayip jole kutusuna dusmus ve o sirada yuzunde tup patlamis arkadas yerinden bile kalkmadan bize direk saatin fiyatini soyledi, kuzende artik dayanamadi neyse ya onemli degil su saatin bilekligini ayarlayin da gidelim diyip esinin cantasindan saati cikardi.
Bizim joleli birden toparlandi hemen ilgilenmeye basladi tabi efendim hemen ayarlayalim dedi saati aldi eline jelatinleri cok tutmayin iz yapar felan bi ilgi bi alaka ( pretty woman filmi gibi oldu biraz
Kardesim ne gerek var boyle seylere sonunda uzulen yine sen oluyosun baska birsey demek isterdim ama terbiyemi bozmuyim

ama neyse ki sadece Turkiye'de yok boyle muameleler Avrupa'da da cok sıklıkla gorulen bir durum....