ben üzülüyorum böyle insanlara. Antika bir cep saatine $100k vermeye karar verecek merakta ve vizyonda olan bir insanın, bu saate o parayı vereceğini düşünmesi kadar acınası çok az şey gördüm.
Müthiş bir ifade ediş. Duygularıma tercüman olmuşsunuz.
ben üzülüyorum böyle insanlara. Antika bir cep saatine $100k vermeye karar verecek merakta ve vizyonda olan bir insanın, bu saate o parayı vereceğini düşünmesi kadar acınası çok az şey gördüm.
lazisky yazdı:Orisin resimleri bana ait burda ilan açmıştım hatta açtığım ilandaki yazıyı bile kopyala yapıştır yapmış bari kendinden bişeyler yazaydın bu kadarmı olur ayrıca diğer iki Nomosun resimleride bizim forumdan alınmış
khef yazdı:lazisky yazdı:Orisin resimleri bana ait burda ilan açmıştım hatta açtığım ilandaki yazıyı bile kopyala yapıştır yapmış bari kendinden bişeyler yazaydın bu kadarmı olur ayrıca diğer iki Nomosun resimleride bizim forumdan alınmış
İlanları bugün aradım ama göremedim. Sanırım kaldırmış ve bu forumu aktif olarak takip ettiğini gösterir. Dikkat etmek lazım.![]()
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ankthas yazdı:Bugün ekşi'de paylaşılan bir hırsızlık vakasını paylaşıyorum, malum siteden çok alım satım oluyor dikkat etmek lazım:
https://eksisozluk.com/2-ekim-2018-aras-kargo-rezaleti--5802145?a=popular
lazisky yazdı:khef yazdı:lazisky yazdı:Orisin resimleri bana ait burda ilan açmıştım hatta açtığım ilandaki yazıyı bile kopyala yapıştır yapmış bari kendinden bişeyler yazaydın bu kadarmı olur ayrıca diğer iki Nomosun resimleride bizim forumdan alınmış
İlanları bugün aradım ama göremedim. Sanırım kaldırmış ve bu forumu aktif olarak takip ettiğini gösterir. Dikkat etmek lazım.![]()
Dün paylaşmıştı ilanları o sırada telefonla aradık baya ancak hep meşguldu numarası burdan kendisi olurda okursa bu yazıyı söylemek istiyorum ki haram paradan kimseye fayda gelmez kendisinden çıkmazsa illaki sevdiklerinden çıkar birdaha böyle bir olaya kalkışmaz inşAllah
Maradona yazdı:lazisky yazdı:khef yazdı:lazisky yazdı:Orisin resimleri bana ait burda ilan açmıştım hatta açtığım ilandaki yazıyı bile kopyala yapıştır yapmış bari kendinden bişeyler yazaydın bu kadarmı olur ayrıca diğer iki Nomosun resimleride bizim forumdan alınmış
Dün paylaşmıştı ilanları o sırada telefonla aradık baya ancak hep meşguldu numarası burdan kendisi olurda okursa bu yazıyı söylemek istiyorum ki haram paradan kimseye fayda gelmez kendisinden çıkmazsa illaki sevdiklerinden çıkar birdaha böyle bir olaya kalkışmaz inşAllah
Çok naif, yumuşak bir tepki olmuş bu... Seviyorum sizleri... Kızarken bile bu kadar sakin kalabilmek isterdim ben de...![]()
Belki biraz ağır kaçacak, belki de haddimi aşacağım ama içimde kalmasın... Bizim oranın Bozdoğan'ında ne gezer Nomos, ne gezer Oris... Orada bir saat hastasının olması çok düşük ihtimal... Elbette olabilir ama zor, hiç sanmıyorum... ;-)
Not: Linç etmeyin, aman diyeyim... İstisnalar kaideyi bozmaz, lafım yanlış yere çekilmesin... Üzmeyin beni... ;-)
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 214 misafir
|