Rica ederim Sedir, özre ne gerek var. Ben 135 yerine 35 yazılmıştır diye espri mahiyetinde öyle şok ibaresi yaptım.

Bu sayede bizde öğrenmiş olduk. Yanlış hatırlamadıysam bir başlıkta konuşmuştuk, bazı kişiler kolunda hafif saat tercih ederken bazıları bunun saati hissetirmediğini söylüyor ve saatin ağır olmasını yeğliyorlardı. Siz ve diğer arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz? Elbette çok üst düzey markalarda karbon-fiber vb malzemelerden 35-40 gr'lık modelleri üretildi, bu yüzden reel olarak kalite ile bağdaştıramayız ama genel kanı olarak sanki ağır veya heybetli modellerin birçok kişiye ürünü sanalda olsa daha önemli hissetirme gibi bir durumu var. Belki firmalar insan psikolojisinden bir nevi pazarlama unsuru olarak faydalanma yolu neticesinde bu tarz üretimleri seçiyor olabilirler.
Ekleme: Mesajınızı şimdi gördüm, o bahsettiğiniz oyunu sanırım herkes keyifle oynamıştır, hatta belki hala oynar

En güzel dijital saatlerde olur, ilk ve ortaokul yıllarımda en düşük zamanı yapmaya çalışırken parmaklarımın fena şekilde ağrıdığını hatırlarım

Teşekkürler hatırlatma için.