TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex 1 Ekim'den Sonra Fiyatları Yükseltiyor

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex 1 Ekim'den Sonra Fiyatları Yükseltiyor

Mesaj Baran » 22 Eyl 2012, 10:45

Giyim magazalarında tezgahtarların tepenizde durması ve magazayı sizinle beraber gezmeleri sinirimi bozar ve hemen uyarırım,birşey istersem sizi cagırırım diye.Gelelim lüks satış yapan magazalara.Rolex yada Beymen farketmez coğundaki tezgahtar tayfası aynı.Beymene girdiğimde tezgahtar üstüme başıma bakmıştı küçümser gibi.Anında dönüp bir sorunmu var dedim ve yuzu gözü değişti hadi işine bak asabımı bozma dedim yurudu gitti bom*** bir suratla.Rolexe girersınız ustunuze başınıza bakarlar nedir bu ya..İstinye Parktaki saatvesaat magazasına girdik nişanlıma saat bakmak için.Tezgahtar bozuntusu bir havalarda kolunda birtane saat.Saatin S sinden anlamaz bilmişlik taslar yine üstüme başıma bakar...Tövbe yarabbi yahu ne varoş milletiz biz ya.İlla kolda rolex cuzdan elde mercedesin anahtarı diğer elimde öylemi gezmek zorundayız nedir ne kompleksli milletizdir biz yahu.Herkese iyi davranan eşit görmeye calışan biri olsamda böyle tezgahtarlara acımıyorum fena aşağalıyorum Allah affetsin.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Hsnmrycl » 22 Eyl 2012, 11:30

bütün yazıları okudum.
rolex'in zam haberinden nerelere gelmiş konu.
gayet faydalı bir başlık olmuş.

tecrübeyle sabit bu anılar için teşekkürler :champ:
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj necati » 22 Eyl 2012, 11:39

Bu bakış açısı sadece ülkemizdemi yoksa dünya genelindemi bilmiyorum ama insanlar tanımadıkları biri hakkında ilk izlenimlerini, kişinin giyimine arabasına vs bakarak oluşturuyorlar. Kötü olan ise bunun sadece bir izlenim olduğunu unutup kesin bir sonuçmuş gibi algılayıp, kişiye buna göre bir tutum takınmaları.
Burada soru şu, kişi mesleğine ve gelir düzeyine paralel bir giyim sergilemek zorundamı? Eğer gelir düzeyine paralel giysi ve aksesuara sahip değilse bu tarz hareketlere maruz kalmayı hakediyormu?
Kişisel görüşüm, birisi Rolex mağazasına girip saat soruyorsa, gerçekten alıcı olsun yada olmasın, dükkandaki ilgili kişinin müşteriyle olağan şekilde ilgilenmesi gerekir. Pratikte ise işlerin böyle yürümediği açık.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj asymptote » 22 Eyl 2012, 11:42

Hepimiz Nicky reyiz gibi giyinmeliyiz bence :)
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Hsnmrycl » 22 Eyl 2012, 11:47

asymptote yazdı:Hepimiz Nicky reyiz gibi giyinmeliyiz bence :)

bende emanet durur :lol:
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj vmetin » 22 Eyl 2012, 11:51

Necati'ye katılıyorum, Rolex mağazasına Rolex'in ne olduğunu bilmeden giren belki 100 kişiden 3-4 kişidir. Yani içer giren hemen herkes Rolex'e ilgi duyan imkanlar doğrultusunda hemen alacak ya da ileride imkanı olursa alacak kişilerdir. Alacak imkanı olmayıp ta hayalini kuran ve hayranlık duyanlara ise ben olsam alıcılardan bile daha iyi davranırım. Çünkü sevgi parayla ölçülebilir değildir.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj asymptote » 22 Eyl 2012, 11:56

vmetin +1
amatör ruhlu satıcılara ihtiyacımız var bizim, o da pek mümkün değil.. ;) :thumbup:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Hsnmrycl » 22 Eyl 2012, 12:04

vmetin yazdı: Alacak imkanı olmayıp ta hayalini kuran ve hayranlık duyanlara ise ben olsam alıcılardan bile daha iyi davranırım.

bunu ancak işini hobisi haline getirmiş kişiler yapabilir.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 82 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners