T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
襤yi Forumlar Dileriz
TSF
-

SeRxx
-
- Ya: 38
- Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39
mucadeleci » 30 Kas 2011, 20:03
akl覺mda "Seiko Spring Drive" "Grand Seiko 36.000vph" ve "IWC BIG PILOT'S WATCH" var bunlar akl覺mdan hi癟 癟覺km覺yor ama as覺l bug羹n ciddi ciddi d羹羹nd羹羹m TSF SE edition da kullan覺nalan tema flieger serisi. bu seriyi 羹reten bir ka癟 marka var ama bunlar i癟inde marka olarak steinhart se癟ilmi ise bir bildikleri mutlaka vard覺r arkadalar覺n. tevafuktur ki ben ge癟en sene 1 tane steinhart pilot watch beenmi ve almaya karar vermiken bir arkada覺m beni vazge癟irmiti. (yaa onlar覺n hepsi eta kullan覺o bover v.s... demiti). velhas覺l akl覺mda steinhart sand繹vi癟:) panel var silver edition en g羹zeli galiba.
Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18
Clk » 01 Ara 2011, 01:06
mucadeleci, bu fiyat klasmaninda ETA'dan daha iyi bir mekanizma mi varmis ki arkadasin "onlarin hepsi ETA kullaniyor" demis ? Sadece meraktan. Bilmedigimiz birsey varsa 繹grenelim

TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
-

Clk
-
- Kay覺t: 17 Kas 2009, 02:03
asymptote » 01 Ara 2011, 01:41
Eta standart grade demitir, elaborate yada top grade almas覺n覺 繹nermi olabilir, akl覺ma baka bir ihtimal gelmedi..

"Evrende en b羹y羹k ziyan, sorgulama yeteneini yitirmi bir beyindir." - A. Einstein
-

asymptote
-
- Kay覺t: 11 Ara 2010, 14:28
mucadeleci » 02 Ara 2011, 01:53
arkadalar a癟覺kcas覺 bu forumu okuyup eta mekanizmay覺 arat覺rana kadar bende o yorumun etkisindeydim. o arkada benim mahalleden 癟ocukluk arkada覺m olmakla beraber bu foruma 羹yedir ama askerde olduu i癟in muhtemelen okuyamaz bunlar覺. kendi si benim g繹sterdiim flieger serisi saatler i癟in -i癟inde 癟in mal覺 taklit saatlerde kullan覺lan eta mekanizma var bir 繹zellii yok bence alma- demiti. belki de asymptote un dedii gibidir bana bunu anlatmaya 癟al覺m覺 olabilir zira kendisi benden daha 癟ok arat覺r覺r bu konular覺. benim niyetim ise hem swiss made hemde pilot saati olan bir saatle 1 tala iki ku vurmakt覺. haz覺r konusu gelmiken; flieger serisi saatler i癟inde stowa ve laco gibi eski ve bu serinin orjinalinin 羹retimine de kat覺lm覺 hemen hemen steinhart ile ayn覺 fiyatlarda saat 羹reten firmalar varken, TSF SE edition i癟in neden steinhart firmas覺 se癟ildiini merak ediyorum. bilgilendirirseniz sevinirim. ( l羹tfen yanl覺 anla覺lmas覺n bu bir eletiri deil bilgilenme istei zira ge癟en senede flieger serisi i癟inde yine en 癟ok steinhart 覺 beenmitim internetden g繹rd羹羹m kadar覺yla)
Zamana and olsun ki.....
-

mucadeleci
-
- Ya: 44
- Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler 癟evrimi癟i
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Eterna, fsinan, Icarnaceast, kirpi ve 231 misafir