TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Suunto Ambit Yeni Model Tanıtım

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Suunto Ambit Yeni Model Tanıtım

Mesaj Archezia » 04 Haz 2012, 18:33

Evet Asymptote, Garmin edgelere bakmıştım ama ben sadece bisiklet için istemiyorum. Kamptır, avdır oralarda çok işime yarayacak. Hem saat daha pratik olacak benim için. Garmin 405cx mi öyle bir saati var onu düşünmüştüm ama artık vazgeçtim. Ambit'i araştırdım; istediğim herşey mevcut fazlasıyla. Firmwareler ile yeni özellikler de ekleniyor. Track oluşturma yokmuş başlangıçta, ancak yazılım update ile geliyormuş. O sorun çözüldü. Sonra saat üzerinden bulunduğun yeri waypoint olarak ekleme var. Koordinat girerek saat üzerinden waypoint ekleme de firmware ile geliyormuş. Bunlardan emin değildim sadece, öğrendik bunları da. Bisiklet için de kadans kiti alırım Suunto saatle beraber, mis :thumbup: Sonuç olarak, bir yerde denkgetirirsem kaptım gibi bunu :lol:

Bulduğum eksiksiz, kusursuz, mükemmel bir DC Rainmaker ingilizce inceleme linki de koyalım, işe yarar :arrow: http://www.dcrainmaker.com/2012/04/suunto-ambit-in-depth-review.html
"I may be wrong (But I doubt it!)"
Steinhart Nav. B-Uhr TSF Special Edition 23/44
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Archezia » 04 Haz 2012, 18:35

Thevenin yazdı:Archie alma bunu gelince raki-balik ismarla ben nabzini da soylerim hizini da :D

Hızlık nabızlık iş yok Thevenin olay GPS. Ama sen onu da halledersin biliyorum :lol:

Kafam rahatlasın, mangal olduktan sonra ben herşeye varım Thevenin. Azizoğlu sucuk olsun yeter. Bi de bilav ;)
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Thevenin » 04 Haz 2012, 19:00

Pilavli dedin, gelecegiz artik reyiz.
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 04 Haz 2012, 22:46

Archie o nasıl bir incelemedir öyle :D Ben Suunto olsam bu elemanı direk tanıtım-pazarlama departmanına transfer ederim.. Ayrıca:
Resim
Polardır, Garmindir Suunto dur ne var ne yok toplamış eleman :D
Bu arada key point nerden çıktı ya? Sanki ANSYS klasik arayüzde çizim yapıyoruz :lol: waypoint olacak dediğin gibi.. ;) O özellik çok güzel işte.. :thumbup: Özellikle kampçılık avcılık vs. uğraşanlar için. Çadırın yerini belirleyeceksin mesela sonra tek başına çılgınca keşifler yapıp geri geleceksin Survivor gibi.. :D 8-)
Son olarak TR'de nasıl bir fiyat aldın Archie?
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj Archezia » 05 Haz 2012, 03:40

asymptote yazdı:Archie o nasıl bir incelemedir öyle :D Ben Suunto olsam bu elemanı direk tanıtım-pazarlama departmanına transfer ederim.. Ayrıca:
Resim
Polardır, Garmindir Suunto dur ne var ne yok toplamış eleman :D
Bu arada key point nerden çıktı ya? Sanki ANSYS klasik arayüzde çizim yapıyoruz :lol: waypoint olacak dediğin gibi.. ;) O özellik çok güzel işte.. :thumbup: Özellikle kampçılık avcılık vs. uğraşanlar için. Çadırın yerini belirleyeceksin mesela sonra tek başına çılgınca keşifler yapıp geri geleceksin Survivor gibi.. :D 8-)
Son olarak TR'de nasıl bir fiyat aldın Archie?

İncelemeyi görünce benim de aklım şaştı cidden. Destan yazmış adam hayran kaldım :D

Ben de o keşifleri dertsiz tasasız yapmanın hayallerini kuruyorum waypointler sayesinde :) Fiyat konusunda da bir mağazaya girip göremedim, soramadım henüz; sanırım göremeyeceğim de. Ancak internetten bakabildim. Onda da çoğu yerde zaten stok yok. HR belt ile beraber 950-1000 TL civarı olur heralde, daha aşağı düşerler mi bilmiyorum. Liste fiyatı zaten 1200'e yakın... :?
Kullanıcı avatarı
Archezia

Mesaj Thevenin » 11 Haz 2012, 18:17

v1.5 guncellemesini aldi.

Suunto yazdı:New navigation features now available with software update 1.5!

Suunto Ambit just got a whole lot better. With its built-in upgradability, this sports watch is destined to grow with you. Each new software update makes Suunto Ambit an even stronger outdoor companion. The 1.5 software update will further strengthen especially the navigation and GPS functionalities. The new update includes: Route creation and navigation based on waypoints, Logbook, Points-of-Interest creation, Find Back, enhanced Views and GPS chip software improvements.

Resim

Resim
Resim
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj asymptote » 11 Haz 2012, 20:29

Finliler Suunto Ambit'i, Thevenin de bizleri güncelliyor beyler.. :champ:
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj davinci » 11 Haz 2012, 21:23

Hırvatistan teknik direktörü Bilic'in kolunda Suunto Ambit silver vardı az önce, siyahından daha güzel sanki
Kullanıcı avatarı
davinci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 45 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners