kocak04 yazdı:everywhere yazdı:ben kendime 280e unitas 6497li bir oscar aldım.bide pazarlıkla felan 300 350 arası eta 2428 makinalı satıyorlar.çapları 41mm.
unitas 6497li olan model kurmalı bu
eta 2824-2 otomatik mekanizmalı
saatlere pırlanttan bakabilirisniz.
Herkese iyi akşamlar.Sizlere geçen gün başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum.Bunda birkaç gün önce İzmir Forum Bornava'da dolaşırken Oscar bayisine 2824-2 li olan otomatik Oscar modelini görmek istedim.Mağazaya girdiğimde ellerinde olmadığını ama İstanbul'daki mağazadan getirebileceklerini söylediler.Sağolsun satıcı arkadaş oldukça ilgilendi.Ama maalesef göremedim.İzmir'de ikamet edemediğim için.Liste fiyatı 700 civarıymış.Ama Oscar'ın sitesinde 495 olduğu için bana o fiyattan verebileceklerini söylediler.Buraya kadar herşey normal.Yine bir kaç gün önce bu saati internette araştırırken Saattürk adlı sitede bu saati havale fiyatı 400 TL sına buldum.Hemen mail atarak stoklarında olup olmadığını sordum.Ellerinde 1 adet varmış.Bugün tekrar siteye girip almaya niyetlendim ama birde ne göreyim
saatin havale fiyatını 640 TL sına çıkarmışlar.Kendi kendime gülüyorum şuan.Şimdi size soruyorum bu ticaret mi? Esnaflık mı? Yoksa fırsatçılık mı? Bence müşteri kaybetmek.Alıntı yaptığım mesaj sahibi arkadaşımızda saatin pazarlıkla 300 350 TL sına satıldığını söylüyor.Yani kısaca kör tuttuğunu öpüyor.
ben 280 tl ye 10 taksit aldım bu saati.ama ben aldığımda ellerinde kalan son stokları eritmeye çalışıyorlardı ve nerdeyse geçen sene ekim ayı idi.şu an yenileri gelmiş olabilir fiyat o yüzden yüksek olabilir, benim aldığım fiyattan bu saati piyasda bulmanız zor tabi.ama 7oo tl edicek bir saat değil.700 tl ye çok daha güzel saatler alabilirisiniz.yanılmıyorsam bu fiyat aralığında güzel tissotlar var.piyasayı iyi araştırın derim indirimleri yakalamaya çalışın.