Cagri91 yazdı:Sn. klimanjaro, zenith defy lab zo342 kalibresiyle günlük yarım saniye sapmayı yakalayarak sizi oldukça üzmüş olmalı:)kilimanjaro yazdı:Tüm yorumlarin alayina katilmakla birlikte mekanik saatlerin hassasiyetlerinin arttirilmasina yönelik calismalar yapilmamasi yönünde dilek ve temennilerimi sunuyorum.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kilimanjaro yazdı:Cagri91 yazdı:Sn. klimanjaro, zenith defy lab zo342 kalibresiyle günlük yarım saniye sapmayı yakalayarak sizi oldukça üzmüş olmalı:)kilimanjaro yazdı:Tüm yorumlarin alayina katilmakla birlikte mekanik saatlerin hassasiyetlerinin arttirilmasina yönelik calismalar yapilmamasi yönünde dilek ve temennilerimi sunuyorum.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O mekanizmayı biliyorum.Üzmeye üzmez ama gerek var mıdır diye sorgularım.Pilli saatler çıkana kadar kim yolunu şaşırmış ki ... ayrıca quartz bir teknoloji harikası ise mekanik saat endüstrisi başlangıçta çok büyük bir darbe yemiş olsa bile neden hala gözde ?
Bir de quartz saatlerin arkası neden şeffah değil ? ( varsa da ben görmedim )
Pardayan yazdı:Forum edebiyat forumuna döndü... İçimizde ne şairler ne yazarlar varmış da farkında değilmişiz.![]()
Pardayan yazdı:Forum edebiyat forumuna döndü... İçimizde ne şairler ne yazarlar varmış da farkında değilmişiz.![]()
Bol noktalı ve enfes olmuş! +1kilimanjaro yazdı:Pardayan yazdı:Forum edebiyat forumuna döndü... İçimizde ne şairler ne yazarlar varmış da farkında değilmişiz. [emoji14]
eğitimci pardayan ... lafınız çagrı91 e ise ......
.......
halt etmişiniz.
arkadaş, emek vererek çok güzel açıkladı .... sevgiler .... öpüldünüz.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 194 misafir
|