Onu da ben dile getireyim

Archimed yazdı:Sorunun cevabı aslında çok basit.
En çok hangi marka seviliyor?
Saat önerisi isteyenlere hangi markanın hangi modeli öneriliyor?
Hangi saat markası dokunulmaz![]()
?
Hangi saat markasının ürünleri neredeyse değer kaynı yaşamadan el değiştiriyor?
Hangi saat markasının bazı modellerini almak için para yetmiyor; insanlar sıraya giriyor?
Hangi markanın malum serisinin vintage modelleri inanılmaz rakamlara el değiştiriyor?
Bir ipucu daha; bu kralın farklı modellerine modifikasyon yapan birkaç firma var. Saati sıfır olarak satın alıp kadranı falan istediğiniz gibi yapıyor.
İşte yaklaştınız.
Bu kralın malum modelinde TSF logosu olursa; hatta bir adım daha ileri gidip mavi veya yeşil kadran ve bezeli olanını kim istemez?
Keza bu kralın çok sevilen çok klasik bir modeli daha var. Spor kıyafete de, takım elbiseye de gidiyor. Modeli; macera ve keşfi hatırlatıyor. İşte kralın o efsane modelinin de mavi kadranlı olanı bence şahane olur.
Gerçek TSF üyeleri önerdiğim her iki modeli de kolayca bileceklerdir. Her iki model de afordable değil; ancak verilen her kuruş sonuna kadar değecektir. Bu kral geçmişte de bildiğim kadarıyla özel seri üretimi yaptı. Kral çok yüksek sayıda saat üretimini hatasız olarak gerçekleştiriyor. Bu açıdan belki 50-100 adet saatle uğraşmayabilir. Ama kralın modifikasyonunu yapan firmalar aracılığıyla da özel logolu bir çalışma yaptırılabilir diye düşünüyorum.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 61 misafir
|