TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tüm Rolex Düşmanları Buraya

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tüm Rolex Düşmanları Buraya

Mesaj Cant » 28 May 2010, 14:21

clk yazdı:Don't be sure about it :)
Uzmanlik alanim oldugu icin bir aciklama daha yapayim

bunlari ben demiyorum ki, rolex konusunda dunyanin en bilinen arastirmcilarindan biri olan Jake Ehrlich soyluyor.
Kullanıcı avatarı
Cant

Mesaj razz » 28 May 2010, 14:23

Bu başlıkta yapılan yorumlar yüzünden kimsenin rencide olacağını ve/veya tavır alacağını zannetmiyorum.
Zira forumu takip eden pek çok arkadaşımız clk'nın Rolex'le olan sadık bağını ve Frax'in bıkıp usanmadan Rolex'e alternatif olabilecek marka ve modelleri desteklemesini gayet iyi anımsar ;)

clk'nın cevabı üslup olarak sert gözükse de taraflar arasındaki samimiyet ile birlikte değerlendirildiğinde yerinde edilmiş bir sitemden öte değildir bence..

Son olarak; ben bu başlığı zevkle takip etmeye devam edeceğim ve ihtiyaç halinde(!) clk'nın wingman'i olarak yerimi alacağım :)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj razz » 28 May 2010, 14:26

@clk;
Iceman: You can be my wingman any time.
Maverick: Bullshit! You can be mine.
:D :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Clk » 28 May 2010, 14:29

sedir yazdı:
clk yazdı:Iki tane göz, dikkatlice bakip farklari görmek icin vardir. Yoksa, cam kasenin icinde ki iki zeytin niyetine sana verilmis olsaydi anlami kalmazdi Frax :) Fark sadece bezel degil....
Okumadigin yazida diyor ki... ...
Hic mi hic okumadigin yazida diyor ki... ...
Ama neyse, okumazsan ögrenemezsin, ögrenmezsen daha derine inemezsin, daha derine inmezsen zaten sadece vakit kaybi....

İyi ki ben Frax1 değilim. Bence çok ağır bir cevap olmuş. Bu başlığı artık takip etmeyeceğim. :(

Sedir, ilk cümle burada ki arkadasligin üzerine espri olarak yazilmis birsey. Okumadigin yazi kismi ise Frax arkadasimizin zaten kendisinin yazdigi birsey benim degil.

Son kisma gelince... O cümle tamamen genel bir cümle benim Frax'a saldiri yada hakaret niteliginde yazmis oldugum tek bir satir bile yok. Eger öyle düsündüren bir ortam olustu ise hemen silelim cünkü burada birbirimizi kirmanin anlami yok...
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 28 May 2010, 14:30

razz yazdı:@clk;
Iceman: You can be my wingman any time.
Maverick: Bullshit! You can be mine.
:D :D

:lol: :lol:

Sagol Dostum :thumbup:
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 28 May 2010, 14:33

cant yazdı:
clk yazdı:Don't be sure about it :)
Uzmanlik alanim oldugu icin bir aciklama daha yapayim

bunlari ben demiyorum ki, rolex konusunda dunyanin en bilinen arastirmcilarindan biri olan Jake Ehrlich soyluyor.

Ben zaten Ehrlich yanlis demis demedim ki Cant. Sadece aciklamasini yaptim. Ehrlich'in dedikleri ile benim yazdiklarim tamamen birbirine paralel.
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Frax » 28 May 2010, 14:37

Abimdir ne söylese yeridir :lol: Damarına bastım olsun o kadar ama zaten ben bu başlıkta ve yazılanlarda alınacak bir şey görmüyorum.Zaten clk'nın ağzından çıkan her Rolex kelimesinde ben karşısına çıktığım için artık böyle şeylerin bir önemi yok :)

Not: Birgün klasik bir saat aldıracağım abi sana o zamana kadar da susmak yok :lol:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 28 May 2010, 14:39

Bende sana ilk otomatik saatini hediye etmeyi düsünüyorum. Ama daha kazanamadin. Yaz bakayim buraya En Büyük Rolex, Forza Rolex :)
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 208 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners