TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj cskaraman » 13 Şub 2016, 18:06

tayf34 yazdı:Arkadaşlar merhabalar,

Aranıza yeni katıldım sayılır bir konu hakkında yurt dışı alışveriş tecrübesi olan üstadlardan yardım isteyecektim.

Bir saat almayı planlıyorum, türkiye'de satışı yok. Hem olsa bile fiyatının gereksiz pahalı olacağına eminim. Forumu dolanırken dutyfreeislandshop ve jomashop adlı siteleri gördüm(amazon tarzı siteler oranla daha uygun fiyatları ver çünkü) her neyse alacağım saat bu; http://www.dutyfreeislandshop.com/citiz ... hire-watch sitenin işleyişi bakımından haliyle gümrük vergisi ve kargosu filan yok. Bunu alsam herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Araştırmalarıma göre jomashop da güvenilir bir siteymiş fakat 50 dolar kargo ücreti çıkıyor ve bunun içinde vergi de yok muhtemelen. Ürün fiyatları hemen hemen aynı. ikisinden birini tercih etsem ancak gümrükten mi teslim alabilirim? Ya da farklı bir alternatifi var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

Saat gerçekten şıkmış hocam. ne yaptınız alabildiniz mi? Bende alabilirim. Eğer aldıysanız yorumunuzu yazabilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
cskaraman

Mesaj hawkeye5429 » 14 Şub 2016, 02:24

Aslında en iyisi amazon .fakat kargo ücreti insanı soğutuyor.
Kullanıcı avatarı
hawkeye5429

Mesaj torosluali » 15 Şub 2016, 23:07

Benim de bir sorum olacak. Bond nato kordon amazon da 10 dolar civari. Bunu amazondan mi sipariş etmeliyim. (Kargo ücreti ödemeyecegim). Yoksa yurtiçinde kolaylıkla bulabilir miyim.
Kullanıcı avatarı
torosluali

Mesaj torosluali » 28 Şub 2016, 18:27

Bu arada nato bond u alixpresten sipariş ettim bakalım nasıl bir şey gelecek.
Kullanıcı avatarı
torosluali

Mesaj alexdelarge » 14 Mar 2016, 01:14

Merhabalar,

Acaba daha önce jomashop'tan alışveriş tecrübesi olan var mıdır?
Kullanıcı avatarı
alexdelarge

Mesaj torosluali » 15 Mar 2016, 19:18

alexdelarge yazdı:Merhabalar,

Merhaba. jomashop tan alışveriş yapmadım ama yapacak gibi oldum. Beğendiğim bir saatin siparişini verdim. Bunun üzerine kısa sürede bir mail aldım. Gelen mailde ürünün şu an ellerinde olmadıgını yaklaşık iki hafta içinde ürünün temin edileceğini yazmışlar. Bunun üzerine ben de paranın iadesini ve siparişin iptalini istedim. Sorunsuz şekilde geri iade aldım. Abd içinde 40 dolar üzeri siparişleri ücretsiz kargo ile gonderiyorlar. Türkiyeye gonderimleri konusunda bir fikrim yok. Ödeme yöntemi olarak amazon payment kullanmıştım. Bu durumda siteye üye olmanıza gerek kalmıyor. Siparişi verirken sitede ürünün stokta olmadığı yazmiyordu ancak 1-2 weeks ifadesi yer alıyordu. Anlaşılan burada yazan süre ürünün temin edilme suresiymis. İyi aksamlar.
Kullanıcı avatarı
torosluali

Mesaj alexdelarge » 16 Mar 2016, 00:51

torosluali yazdı:
alexdelarge yazdı:Merhabalar,

Merhaba. jomashop tan alışveriş yapmadım ama yapacak gibi oldum. Beğendiğim bir saatin siparişini verdim. Bunun üzerine kısa sürede bir mail aldım. Gelen mailde ürünün şu an ellerinde olmadıgını yaklaşık iki hafta içinde ürünün temin edileceğini yazmışlar. Bunun üzerine ben de paranın iadesini ve siparişin iptalini istedim. Sorunsuz şekilde geri iade aldım. Abd içinde 40 dolar üzeri siparişleri ücretsiz kargo ile gonderiyorlar. Türkiyeye gonderimleri konusunda bir fikrim yok. Ödeme yöntemi olarak amazon payment kullanmıştım. Bu durumda siteye üye olmanıza gerek kalmıyor. Siparişi verirken sitede ürünün stokta olmadığı yazmiyordu ancak 1-2 weeks ifadesi yer alıyordu. Anlaşılan burada yazan süre ürünün temin edilme suresiymis. İyi aksamlar.

Cok tesekkur ederim.Bende ABD deb gelecek kuzenimin evine gonderecegim.
Kullanıcı avatarı
alexdelarge

Mesaj maiii » 18 Mar 2016, 00:13

mermertaş yazdı:Ben Orient Saturation Diver almıştım bu siteden. Sorunsuz geldi. Saatte de bir sıkıntı yaşamadım.

Hocam gümrük vergisi aldılar mi yoksa fiyat ayarlaması yapıyorlar mı
Kullanıcı avatarı
maiii

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 242 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners