TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Longislandwatch.com güvenilir midir

Mesaj torosluali » 10 Oca 2016, 19:17

Ben de citizen saat aldim 15 günde sorunsuz geldi.
Kullanıcı avatarı
torosluali

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj artista » 16 Oca 2016, 20:47

Lopster yazdı:Herkese iyi pazarlar dilerim :champ:

Longislandwatch.com da beğendiğin saat indirime girmiş baya.Güvenle alışveriş yapabilir miyim bu siteden

Uzun süre aradığım bir Orient saati bu sitede bulup satın almıştım. Gümrük olayı için de mesaj atmıştım sağolsunlar 70$ olarak göstermişlerdi rakamı ve olası bir sıkıntıdan kurtardılar beni. Ürünleri orjinal, fiyatları iyi ve hızlı kargo.
Kullanıcı avatarı
artista

Mesaj frank94 » 06 Şub 2016, 20:20

merhabalar farklı saatleri takmayı seviyorum ve koleksiyonumu genişletmek istiyorum. Malum ulkemizde satılan saatlerin pahalılıgı nedeniyle yurtdışı saat satıs sitelerine yoneldim. Tabi bu konulardaki tecrubesizliğimden dolayı kafamda bazı sorular var. Tecrubeli arkadasların yardımcı olucaklarına suphem yok :thumbup:

1)Arastırmalarım sonucu birkac siteye ulastım. Ancak bazı siteler(skywatches gibi) turkiyeye gonderimi kapatmıslar. http://www.dutyfreeislandshop.com/watches bu siteden alısveriş yapan var mı guvenilir midir?

2)Son olarak deneyip memnun oldugunuz yurtdısı alısveriş siteleri nelerdir(amazon ve ebay dısında)?
Kullanıcı avatarı
frank94

Mesaj HknDrsn » 07 Şub 2016, 00:08

frank94 yazdı:merhabalar farklı saatleri takmayı seviyorum ve koleksiyonumu genişletmek istiyorum. Malum ulkemizde satılan saatlerin pahalılıgı nedeniyle yurtdışı saat satıs sitelerine yoneldim. Tabi bu konulardaki tecrubesizliğimden dolayı kafamda bazı sorular var. Tecrubeli arkadasların yardımcı olucaklarına suphem yok :thumbup:

1)Arastırmalarım sonucu birkac siteye ulastım. Ancak bazı siteler(skywatches gibi) turkiyeye gonderimi kapatmıslar. http://www.dutyfreeislandshop.com/watches bu siteden alısveriş yapan var mı guvenilir midir?

2)Son olarak deneyip memnun oldugunuz yurtdısı alısveriş siteleri nelerdir(amazon ve ebay dısında)?

dutyfreeislandshop citizen alan bir arkadaş vardı sorunsuz ulaşmış sıkıntı yaşamamıştı. bende aynı siteden yeni bir saat aldım henüz elime ulaşmadı. http://www.jomashop.com/ benim bildiğim burası var fakat saat üstadları daha iyi yardımcı olabilir :thumbup:
referans
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.php?f=244&t=22863
Kullanıcı avatarı
HknDrsn

Mesaj hawkeye5429 » 07 Şub 2016, 16:18

Dutyfreeshopisland sitesinden 98 usd citizen aldim 15 gunde geldi kargo ucretsiz vergisiz guvenilir ve takip edilir şekilde.jomashop 40 usd civarı kargo istiyor.
Kullanıcı avatarı
hawkeye5429

Mesaj frank94 » 07 Şub 2016, 22:58

@byakrep
@hawkeye5429

sagolun bilgiler için
Kullanıcı avatarı
frank94

Mesaj hawkeye5429 » 07 Şub 2016, 23:15

Paypal dan odeme yaptım .haricinde satıcıdan bir talebim olmadı.ekstra vergi ödemedim.gayet hızlı sekilde geldi.ayrıca dutyfreeshop sitesinin ebay da dükkanı mevcut.cogu modelin free shipping i mevcut.
Kullanıcı avatarı
hawkeye5429

Mesaj hawkeye5429 » 07 Şub 2016, 23:54

Jomashop müthiş indirim yapan bir site.fakat türkiye ye 40 dolar kargo istiyor.bir ara seiko5 military modelini 50usd satiyordu .invicta ların 100usd alti onlarca modeli var vs.....
Kullanıcı avatarı
hawkeye5429

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 242 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners