Archimed yazdı:Bende bazı konuları netleştirip ona göre yorum yaparsak daha doğru olur.
Öncelikle pil değişimi için saatçiye giden Spary'yi bir şekilde bakıma ikna etmelerini irdelemek lazım. Burada saatçide çalışan görevli, daha yüksek katma değerli bir iş için Spary'yi bir şekilde ikna etmiş. Aynı yaklaşım pek çok otomobil yetkili servisinden de var. Bakıma götürdüğünüz aracı sizi ikna edip pasta/cila, boya koruma, vs hizmetleri satmaya çalışıyorlar. Burada görevli arkadaş, düşük fiyatlı pil satışı yerine bakım için çaba göstermesi, kendi pazarlamacılığını kanıtlamaya yöneliktir.
Bu durum benim başıma gelseydi; sahip olduğum saate o kadar para vermeye değer mi diye düşünüp ona göre hareket ederdim.
Eğer bakımın yapıldığı Aydın Saat vaad edilen hizmeti verememişse kusuru için Aydın Saat'i eleştirelim derim. Eğer saati teslim alan saatçi gerçekçi olmayan vaadlerde bulunduysa bu durumu eleştirelim.
Diğer taraftan forumda Aydın Saat'in sağladığı hizmetten çok memnun kalan pek çok üyenin deneyimlerini paylaştığını da biliyor ve hatırlıyorum.
Baran yazdı:Aydın saatin ortağısınız sanırım
Baran, senin maruz kaldığın muameleye dair hiç birimizin net bir fikri olamaz. Atalarımız boşuna dememiş.' eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlar' diye. Ancak Archimed kardeşimizin yorumuna verdiğin cevap biraz ağır olmuş. Sanırım Frax kardeşim de bir şekilde sana bunu anlatmaya çalışıyordu.
Saygılarımla.