TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Seiko Saatlerimin Pil Değiştirme Macerası / Bilezikte Darbe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Seiko Saatlerimin Pil Değiştirme Macerası

Mesaj avsu07 » 28 Eki 2012, 19:48

Archimed yazdı:Bende bazı konuları netleştirip ona göre yorum yaparsak daha doğru olur.

Öncelikle pil değişimi için saatçiye giden Spary'yi bir şekilde bakıma ikna etmelerini irdelemek lazım. Burada saatçide çalışan görevli, daha yüksek katma değerli bir iş için Spary'yi bir şekilde ikna etmiş. Aynı yaklaşım pek çok otomobil yetkili servisinden de var. Bakıma götürdüğünüz aracı sizi ikna edip pasta/cila, boya koruma, vs hizmetleri satmaya çalışıyorlar. Burada görevli arkadaş, düşük fiyatlı pil satışı yerine bakım için çaba göstermesi, kendi pazarlamacılığını kanıtlamaya yöneliktir.

Bu durum benim başıma gelseydi; sahip olduğum saate o kadar para vermeye değer mi diye düşünüp ona göre hareket ederdim.

Eğer bakımın yapıldığı Aydın Saat vaad edilen hizmeti verememişse kusuru için Aydın Saat'i eleştirelim derim. Eğer saati teslim alan saatçi gerçekçi olmayan vaadlerde bulunduysa bu durumu eleştirelim.

Diğer taraftan forumda Aydın Saat'in sağladığı hizmetten çok memnun kalan pek çok üyenin deneyimlerini paylaştığını da biliyor ve hatırlıyorum.

Baran yazdı:Aydın saatin ortağısınız sanırım

Baran, senin maruz kaldığın muameleye dair hiç birimizin net bir fikri olamaz. Atalarımız boşuna dememiş.' eşşekten düşenin halinden eşşekten düşen anlar' diye. Ancak Archimed kardeşimizin yorumuna verdiğin cevap biraz ağır olmuş. Sanırım Frax kardeşim de bir şekilde sana bunu anlatmaya çalışıyordu.

Saygılarımla.
Kullanıcı avatarı
avsu07

Mesaj Frax » 28 Eki 2012, 19:54

Ben Kanyon Aydın Saat'ten anneme 2 kez saat aldım ve şu ana kadar bir kusurlarını görmedim. Gerek pazarlık sırasında, gerek sadece bakarken olsun hiç sorun yaşamadığım için kendi yorumumu yaptım. Komik olan bir şey de yok, sıradan bir ileti yazdım, babamın firması değil neticede.

Avsu07 söylemek istediğim gayet iyi anlamış :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj SeRxx » 28 Eki 2012, 19:56

Beyler o değil de, Frax 2 tane saat alıyor forumda paylaşmıyor olacak iş mi ? :D
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Baran » 28 Eki 2012, 19:59

Benım Aydın Saatten kastım bagdat caddesindeki.Kanyonda problem yok cok beyfendi insanlar zaten yenı gelen saatimide gidip onlardan teslim almıştım.Onlar bile bagdat caddesini kötülediler gerisini siz düşünün.BU arada benim size ters bir cümlem yok olamazda ole anlaşılmışsa kusura bakmayın ama elin adamını ki magdur etmiş bizi burada forum üyesine savunuyor olmanız tuhafıma gitti.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Frax » 28 Eki 2012, 20:05

Serxx;

Saatler benim olmadığı için inceleme yapmadım. Zaten annemle birlikte memlekete doğru yola çıkıyorlar hemen alındıktan sonra :)

Baran;

Aydın Saati körü körüne savunmak değil bu sadece konuyu açan kişinin gerçekten mağdur olup olmadığı kısmında Archimed'in görüşlerine katıldığım için bunu yazdım, sonra da kendi alışverişlerimde sorun olmadığı için firmanın benim nazarımda iyi olduğunu belirttim. Her firmadan herkes memnun olamaz zaten, beklentiler farklıdır, verilen tepkiler farklıdır bunlar çok olağan şeyler. Forumda amaç bilinçlenmek - bilgilenmek. Önüne geleni mağdur eden bir firma varsa bunu da çıkıp herkes söyler zaten :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Baran » 28 Eki 2012, 20:10

Önüne geleni magdur etmesi gerekmiyor zaten..Saat aldım sıfır 2 gün sonra saat su aldı tepesi falan kilitli olmasına ragmen.Gitti servise döndü 4. gün buğu yaptı içten camı.En son 3 ay sonra değiştirdiler tehdit ettik gidip daha nasıl anlatayım şu rezilliği yapan adam herseyı yapar tahtakaleden gelmişler kanyondaki kendi subeleri söyledi.Daha bunun kişiden kişiye yorumuymuş beklentiymiş falanı filanı olmaz onu söylemeye calışıyorum.Aydın saati savunmadığınızı biliyorum.Dediğim gibi ben pil değişimiyle alakalı yorum yapmadım o apayrı bi konu.Ben sadece aydın saat lafı gectiği yerde anlatırım bu başıma geleni ki daha öncede yazmıştım foruma.Sizlik bişey yok yani ben sizleri o saatcilere 10 kere savunurum haklıda olsanız haksızda ;)
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Archimed » 29 Eki 2012, 17:15

Baran yazdı:Aydın saatin ortağısınız sanırım

Yok be Baran, keşke olsaydım :lol:

Emin ol o zaman Türkiye'ye Seiko'nun resmi ithal edilmeyen dalgıç saatleri, Landmaster'ları, Credor serileri, vs, getirtirdim. İnsanlara Seiko 5, Sportura ve Premier dışında seçenekler de sunardım. Grand Seiko için özel temalı event'ler düzenlerdim. Dandik saatleri satıp saatçi zinciri kuran firmalara nal toplatırdım. Bu konuda iddialıyım :thumbup:

Bu arada Cadde'deki Aydın Saat ile ilgili yaşadıklarını Aydın Saat'in merkezi ile paylaştın mı? Aydın Saat düzgün bir firma ise, yaşadığın sıkıntı personel yaklaşımından kaynaklanıyorsa, diğer müşterilerinin benzer sıkıntıları yaşamaması için gereğini yerine getireceğini düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj spary » 29 Eki 2012, 19:48

Arkadaslar merhaba. Kusura bakmayın foruma giremedim bir kac gundur.

Beni arayan kisi saati teslim ettigim bayideki arkadas ve Aydın saat gorevlisi sunu soyledi.

Pil degisimi icin bu yaptıkları sartmis. Yani sadece pil degistirme hizmetleri yokmus. Bilmiyorum daha pil değiştiren oldu mü ama bana söylenen aynen bu. Yani ben sadece pil ya da sadece pil ve conta degisimi istiyorum gibi bir sey yok.

Bu sanirim bir paket hizmet hepsi beraber alınıyor.

Simdi mesele su conta parasını anladım (fahiş olsa da) , pil parasını da anladım (fahiş olsa da ) ama bu temizlik neyin nesi arkadas ? Hadi temizlik yaptin saatteki ter kalıntıları neden orada duruyor hala ? Neden el sürülmemiş bir ovalama ya da ona benzer bir İslem yapılmamış ? Neyin 25 lirasını alıyor bu insanlar ?
En son spary tarafından 29 Eki 2012, 21:58 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
spary

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 174 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners