TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj mhrtrkmn » 30 Eki 2014, 13:14

İnternet üzerinden saat almak için daha önce alışveriş yaptığım siteleri söyleyebilirim arkadaşlar ;

http://www.hizlial.com >> daha önce ürün aldım ve bilindik karşınızda yetkili bulabileceğiniz bir site zaman zaman iyi fiyatlar yakalanabilir. Kız arkadaşıma Guess marka saat almıştım. Saatleri kardeş firmaları GSA garantili.

http://www.konyalisaat.com >> Toptancı sanırım burası ama fiyatlar uygun değil çok sürekli baktığım bir yer yakalayamadım hiç.

http://www.bizdehesapli.com >> Daha önce 1 tane Fossil ve 1 tane Diesel saatimi piyasanın altında fiyatlarla buradan aldım. Sattıkları saatler GSA garantili. Siparişlerimin 1 tanesi 1 günde 2.cisi de 2.gününde elimde oldu.

Yeni alışveriş tecrübelerim olur inşallah yeni saatlerimle :)
Kullanıcı avatarı
mhrtrkmn

Hangi sitelerden güvenilir alışveriş yapılır

Mesaj muratozan08 » 06 Kas 2014, 11:48

Iyi günler değerli forum üyeleri daha önce Orient FDH00001W0 modelini almaya karar verdiğimi söylemiştim.Şimdi bununla ilgili olarak önümde 3 tane seçenek var.Bu seçenekler şunlar aslansaat, saatimvesaatim ve saatturk. Saatimvesaatim ve saatturkte bu model 180 tl daha uygun. Benim sorum ise bu 2 site ne kadar güvenilir? Bir diğer sorum da youtube da izlediğim videolarda iki farklı kutu gördüm bu modelin orjinal kutusunu bilen var mı ?
Kullanıcı avatarı
muratozan08

Mesaj SeRxx » 06 Kas 2014, 12:22

Merhabalar,

İstanbulbilişim'de de fiyat uygun. Diğer sitelerin güvenilirliği hakkında yorum yapamayacağım ama İstanbulbilişim iyidir :thumbup:

http://www.istanbulbilisim.com.tr/fdh00001w0-orient-erkek-kol-saati-en-ucuz-fiyatlari,48051.html
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj kethuda57 » 07 Kas 2014, 22:31

Sanalpazarda ozen_saat isimli satıcıdan alışveriş yaptım. ilgili satıcı ve piyasaya göre çok uygun bir fiyata saati aldım. Tavsiye ederim kesinlikle...
Senin kuşların olurdu mevsimi yolculuklara çağıran...
İnstagram : kethuda57
Kullanıcı avatarı
kethuda57

Mesaj cuneyt155 » 08 Kas 2014, 08:57

Gitti gidiyor n11
Bu sitelerde zaten bir çok bildigimiz satici var hem saglan hem güvenilir
Kullanıcı avatarı
cuneyt155

Mesaj cem73 » 19 Kas 2014, 14:53

Internet üzerinden iki kez saat aldım. İlk aldığım saati aldığım siteyi anımsamıyorum. Geçen yaz lidyana.Com dan bir saat aldım. Memnuniyetsizliğikleri sıralarsak temel olarak asıl işi saat olmayan her iki sitede de bir hafta civarı saati temin edip göndermelerini beklemek zorunda kaldım. Ve gelen iki saati de sadece resimlerinden gördüğüm için memnun kalmadım. Kargonun ürünü kontrol edip alma isteğime karşı gösterdiği direnç de cabası. Ve lidyana dan aldığım saat kontrol edilmeden yollandığı için olsa gerek arızalı çıktı. Gelelim olumlu yanlara. İlk alışverişimdeki saat beğeni oluşturmamasına rağmen arıza ya da deformasyon yaşanmadan ilk günkü kondisyonda bu güne dek geldi. İkinci saatte de lidyana Com ile irtibata geçmem sonucu paramı hiçbir güçlük yaşatmadan iade ettiler saati yollama esnasındaki gecikme ve arızalı Ürün yollamalarını bir kenara bırakırsak bir şey endişe gerektirmeyecek dürüstlükte bir site olduğunu düşünüyor portföyümde tutmaya devam ediyorum. Yine de en öncelikli tavsiyem saati görerek satın almanız yönünde...
Kullanıcı avatarı
cem73

Mesaj ugraltnbs » 20 Kas 2014, 22:49

Arkadaşlar merhaba,

İstanbul bilişim internet sitesinden iki adet seiko saat siparişi verdim ve henüz elime ulaşmadı. Şuan acayip kıllanmış durumdayım açıkçası nedense siteye guvenemiyorum. Daha önce seiko marka saat alan var mı arkadaşlar bu siteden? Distribütor garantisi veriyormu ? Cevaplarınız için çok tesekkur ederım sımdıden
Kullanıcı avatarı
ugraltnbs

Mesaj cem73 » 21 Kas 2014, 01:27

Sayın ugraltnbs internet Sitelerinin bir çoğu stoktan satış yapmıyor siparişiniz sonrası saat temin edilip yollanıyor. Bu durumda siparişi izin elinize geçme süresi bir haftadan aşağı olmuyor.internetten alışverişin en büyük avantajı o da çok nadiren piyasaya mağazaya göre indirim oluyor. Şahsen gecikmenin bu durumdan kaynaklandığını düşünüyorum.naçizane önerim kredi kartıyla değil kapıdan ödeme ile alışveriş yaptırmanız ve kargonuzu mutlaka kontrol ederek almanız.zira eski bir kargo sektörü çalışan olarak kargoların ne şartlar altında taşındığını görseniz mutlaka aynı düşüncede olursunuz.
Kullanıcı avatarı
cem73

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 32 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners