TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Istanbul bilişim hakkında?

Mesaj neilblack » 10 May 2014, 22:31

Saat değil ama beyaz eşya alışverişi yapıldı, hiçbir sorun yaşamadım. Tüm ürünler Türkiye garantili, sizin mesajınıza istinaden saatlerin fiyatlarına baktımdığımda, moda markalarına vaktinde çok para kaptırmış biri olarak şunu söyleyebilirim fiyatlar bazı markalarda çok da uygun değil.
BREİTLİNG İNSTRUMENTS FOR PROFESSİONALS
Kullanıcı avatarı
neilblack

Re: Istanbul bilişim hakkında?

Mesaj zafern » 10 May 2014, 23:14

668.7608.84.54R kodlu bir oris diver beğendim fiyati uygun geldi.fakat fotodaki saat çelik kordonlu ama açıklamalarda kauçuk yazıyor. Biraz kafa karıştırıyor yine de fiyat uygun gibi.
Kullanıcı avatarı
zafern

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj aynshn » 12 May 2014, 15:02

bisaat.com bu site güvenilirmi

orjinal mi satıyorlar acaba.

arkadaşlardan alış yapan oldumu?
Kullanıcı avatarı
aynshn

Mesaj statico » 12 May 2014, 18:13

Merhaba;
Bu hafta içinde 2 farklı sitede yaşadığım sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum, ilk sitemiz hepimizin bildiği www.saatvesaat.com , annem için anneler günü hediyesi olarak aldığım saat 3 iş günü içerisinde ulaştırılacak dendi ve ben alışverişimi tamamladım, fakat ne bu sürecin dolduğu cumartesi günü, ne de bugün saat anneme ulaşmadı, müşteri hizmetlerine mail atıp; alışverişin durumunu ve eğer ellerinde ürün yoksa işlemin iptalini istedim, bana gelen yanıt sanki ben alışverişten vazgeçmişim de, problem çıkarmışım tavrıyla ve herhangi bir özür bulunmaksızın ödemeniz 7*10 iş günü içinde iade olacaktır diye sonuçlandı. İkinci sitemizde www.gittigidiyor.com üzerinden gerçekleşti, çok beğenerek aldığım saatim yaklaşık 6 gün olmasına rağmen kargolanmadı, satıcıya mesaj attığım zamanda ne kendinde ne de distrübitör de ürün bulunmadığı yanıtını aldım, şu anda işlemi iptal etmeye çalışıyorum, para iadesinde sorun yaşamayacağım fikrindeyim fakat satıcılar konusunda dikkatli olmak gerektiğini bir kez daha görmüş oldum. :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
statico

Mesaj mmt » 14 May 2014, 13:28

Şu ana kadar yaşadıklarımın bana öğrettiklerinden biri özel günlerde internet üzerinden alışveriş yapmamak. Yoğunluktan ürün temini/nakliye vs.. gibi pek çok konuda sorun çıkabiliyor. Birkaç saatçi gezmek en iyisi bence, hem vakit harcanıp dolaşarak, görerek almak bir hediyeyi daha değerli kılıyor kanaatimce :)
Kullanıcı avatarı
mmt

Mesaj statico » 17 May 2014, 23:02

Haklısın ama Irak'ta çalışıyorum, yani el mahkum:(
Kullanıcı avatarı
statico

Mesaj pires » 28 May 2014, 13:39

merhabalar,
www.elifsaat.com sitesinde fiyatlar çok uygun bu sebepten insanın aklına sahte olma olasılığı geliyor.
alışveriş yapan yada firma ile ilgili olumlu veya olumsuz bilgisşi olan arkadaşlar fikir paylaşırsa sevinirim :thumbup: saygılar.
En Büyük Aşkım Sensin GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
pires

Mesaj oznyvz » 28 Haz 2014, 16:07

Selam Aleyküm arkadaslar Nazar Saat Adli Siteden

http://www.nazarsaat.com/RSL070FMGA31-R ... 41656.html

Resim

Bu modeli almayı düşünüyorum Site hakkında bilgisi olan arkadas var mı ? Yorum alabilirmiyim...
Kullanıcı avatarı
oznyvz

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 232 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners