Merhaba;
Bu hafta içinde 2 farklı sitede yaşadığım sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum, ilk sitemiz hepimizin bildiği
www.saatvesaat.com , annem için anneler günü hediyesi olarak aldığım saat 3 iş günü içerisinde ulaştırılacak dendi ve ben alışverişimi tamamladım, fakat ne bu sürecin dolduğu cumartesi günü, ne de bugün saat anneme ulaşmadı, müşteri hizmetlerine mail atıp; alışverişin durumunu ve eğer ellerinde ürün yoksa işlemin iptalini istedim, bana gelen yanıt sanki ben alışverişten vazgeçmişim de, problem çıkarmışım tavrıyla ve herhangi bir özür bulunmaksızın ödemeniz 7*10 iş günü içinde iade olacaktır diye sonuçlandı. İkinci sitemizde
www.gittigidiyor.com üzerinden gerçekleşti, çok beğenerek aldığım saatim yaklaşık 6 gün olmasına rağmen kargolanmadı, satıcıya mesaj attığım zamanda ne kendinde ne de distrübitör de ürün bulunmadığı yanıtını aldım, şu anda işlemi iptal etmeye çalışıyorum, para iadesinde sorun yaşamayacağım fikrindeyim fakat satıcılar konusunda dikkatli olmak gerektiğini bir kez daha görmüş oldum.