TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Güvenli saat alımı nereden.?

Mesaj Okanito » 12 Mar 2014, 22:24

laruz yazdı: http://seiko.hizlisaat.com/snq118p saati İzmir'de kemeraltına almaya gittiğimde bir dükkana sordum 1160tl dedi. aynı satıcıya 650tl ye fiyat gördüğümü söylediğimde bana şöyle dedi. " O kadar düşük fiyat olmaz. O tür fiyatla satılan saatlerin servise giden arızalı saatlerin bir şekilde tekrar öyle düşük fiyata satıldığını" söyledi. Acaba bunun gerçeklik payı ne kadar.? Benim aldığım saatin de faturası var ve kutusunda.

bu saatten alışveriş yapanlara sormak lazım, acaba kondisyon durumu nasıl diye?
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
Kullanıcı avatarı
Okanito

Re: İnternet Saat Satış Siteleri Yorum Ve Tecrübe

Mesaj Erdem35 » 12 Mar 2014, 23:23

ben bu siteden G-shock almıştım.. saatte hiç bir problem yoktu... etiketlerini bantlarını kendi elimle söktüm... vitrin ürünü de değildi.. memnun kalmıştım...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Re: Güvenli saat alımı nereden.?

Mesaj laruz » 13 Mar 2014, 01:55

laruz yazdı:http://seiko.hizlisaat.com/snq118p saati İzmir'de kemeraltına almaya gittiğimde bir dükkana sordum 1160tl dedi. aynı satıcıya 650tl ye fiyat gördüğümü söylediğimde bana şöyle dedi. " O kadar düşük fiyat olmaz. O tür fiyatla satılan saatlerin servise giden arızalı saatlerin bir şekilde tekrar öyle düşük fiyata satıldığını" söyledi. Acaba bunun gerçeklik payı ne kadar.? Benim aldığım saatin de faturası var ve kutusunda.

Acaba benim aktardığım durumu daha önce duyan oldu mu ben saati 650tl ye aldım.. Bu saatin daha önce servise arızaya gitme yada ikinci el ihtimali var mıdır nasıl anlaşılır?
Kullanıcı avatarı
laruz

Mesaj LVolkan » 06 Nis 2014, 06:29

şahsen internet üzerinden saat almayı hiçbir zaman önermem.görmek dokunmak ve verdigi his önemli kırıter olmalı her zaman.
bir saat fotografı görürsün tam sevdigin tarzdır sana uyar fakat o gördügün fotograf gecen sezonun ürünür!!!
tüm saatcileri gezersin bulamazsın,aman boşver deyip gecebilirsin yada takıntılısındır (evet ben takıntılıyım)

işim geregi ahşap objeler,mobilyalar..... haşır neşirim ve seviyorum. tommy hilfiger ahşap desenli bir saati vardı. bu saati görerek almak için monako'da aradım yok. cenevrede aradım yok. mersinde zaten yok :lol:

internete saatin modelini yazıyorum milyon site cıkıyor.içimde kalmasın diyerek niyetleniyorum ondada stokta yok yazıyor :lol:

sancılı bir arama süreci 12.mart 2014 tarihinde mormani adlı internet alışveriş sitesinde buldum aldım.

1-site üstünde yazan telefon numarısına bakan yok. (-)
2-mail ile ürün bilgisi almayı unutun (-)
3-sitede kapıda ödeme ile alış veriş secin (gözünüz iyice karardıysa) (+)
4-iki saat geçmeden arayıp teyiit edildi siparişim (+) fakat saat hangi firmadan? soruma cevap alamadım (-)
5-bir gün sonra telefona mesaj (tedarik süreci,hazırlanıyor,kargolandı.....). anlık bilgi iyi (+)
6-100 lira üzeri alışverişte kargo bedava fakat 566 liraya saate kargo parası ellerinizi öper :lol:

fatura : adıma kesilmiş
kutu : tommy magzasında gördügüm saatlerin kutusuyla aynı
gramti : gsa saat garanti belgesi ve kaşesi,saat kullanım kitapcıgı
saat : fotograflar gördügüm gibi :lol: ahşap desen :super: rolex yanına koyunca sırıtmadı :lol: :lol:

cıkarılacak ders : benimki belki şanstı veya degil,işini düzgün yapan 100 kişi varsa emin olun 1000000 tane sahtekar var.
ucuz saat için riske girile bilir fakat pahalı saat alınıcaksa asla internete güvenmeyin.

ben bu siteden alışveriş yaptım yaşadıklarım bunlar ;) siz siz olun takıntı olmayın :lol:
Kullanıcı avatarı
LVolkan

Mesaj leonidas » 06 Nis 2014, 23:53

Merhaba arkadaslar biraz tedirginliklede olsa fiyat cazip oldugu icin tissot prs516 (lacivert kadran olan) saati internet üzerinden siparis veridim.normal fiyati 1350tl sitede 999tl idi yeni uye olanlara 1000tl uzeri siparislerde 100tl hediye ceki veriyordu bende yanina 10tl lik baska bisey aldim ve indirim cekinden yararlandim.telefonda en gec sali gunu 08.04.2014 kargoya verilecegi soylendi.insalla hakkimizda hayirlisi olsun.daha sonra diger gelismeleride size bildirecegim simdilik hoscakalin
Kullanıcı avatarı
leonidas

Mesaj Haytham » 17 Nis 2014, 17:52

İyi günler herkese internet üzerinden saat alacağımda casiomarket.com güvenli midir acaba ?? Alışveriş yapabilir miyim gönül rahatlığıyla ? Teşekkürler
Kullanıcı avatarı
Haytham

seiko SGEG59P2 için güvenilir site önerisi

Mesaj darkhunter » 25 Nis 2014, 20:37

Merhabalar ,

Babama hediye olarak Seiko SGEG59P2 klasik model saat almak istiyorum.Fakat internetten orjinal oldugundan emin olarak alabileceğim bir site bulamadım ve çok kararsızım.Aydın saat seiko türkiye distribütorü fakat ordaki fiyatı 417 tl iken goldstore ve bir kaç sitede daha 270-290 civarı gösteriyor yani fark hayli fazla .Sormak istediğim goldstore u önerirmisiniz ? ve aradaki bu fiyat farkını sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilirseniz çok ama çok sevinirim.Resim
Kullanıcı avatarı
darkhunter

Istanbul bilişim hakkında?

Mesaj zafern » 10 May 2014, 21:08

Istanbul bilişimden saat alan arkadaşlar var mı? Fiyatları uygun görünüyor ama garanti ve orjinallik konusunda emin olamadım. Tecrübesiz varsa paylaşırsaniz sevinirim.
Kullanıcı avatarı
zafern

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 224 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners