şahsen internet üzerinden saat almayı hiçbir zaman önermem.görmek dokunmak ve verdigi his önemli kırıter olmalı her zaman.
bir saat fotografı görürsün tam sevdigin tarzdır sana uyar fakat o gördügün fotograf gecen sezonun ürünür!!!
tüm saatcileri gezersin bulamazsın,aman boşver deyip gecebilirsin yada takıntılısındır (evet ben takıntılıyım)
işim geregi ahşap objeler,mobilyalar..... haşır neşirim ve seviyorum. tommy hilfiger ahşap desenli bir saati vardı. bu saati görerek almak için monako'da aradım yok. cenevrede aradım yok. mersinde zaten yok
internete saatin modelini yazıyorum milyon site cıkıyor.içimde kalmasın diyerek niyetleniyorum ondada stokta yok yazıyor
sancılı bir arama süreci 12.mart 2014 tarihinde mormani adlı internet alışveriş sitesinde buldum aldım.
1-site üstünde yazan telefon numarısına bakan yok. (-)
2-mail ile ürün bilgisi almayı unutun (-)
3-sitede kapıda ödeme ile alış veriş secin (gözünüz iyice karardıysa) (+)
4-iki saat geçmeden arayıp teyiit edildi siparişim (+) fakat saat hangi firmadan? soruma cevap alamadım (-)
5-bir gün sonra telefona mesaj (tedarik süreci,hazırlanıyor,kargolandı.....). anlık bilgi iyi (+)
6-100 lira üzeri alışverişte kargo bedava fakat 566 liraya saate kargo parası ellerinizi öper
fatura : adıma kesilmiş
kutu : tommy magzasında gördügüm saatlerin kutusuyla aynı
gramti : gsa saat garanti belgesi ve kaşesi,saat kullanım kitapcıgı
saat : fotograflar gördügüm gibi

ahşap desen

rolex yanına koyunca sırıtmadı
cıkarılacak ders : benimki belki şanstı veya degil,işini düzgün yapan 100 kişi varsa emin olun 1000000 tane sahtekar var.
ucuz saat için riske girile bilir fakat pahalı saat alınıcaksa asla internete güvenmeyin.
ben bu siteden alışveriş yaptım yaşadıklarım bunlar

siz siz olun takıntı olmayın