TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Mesleklerimiz ve Saatlerimiz

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Mesleklerimiz ve Saatlerimiz

Mesaj benwade » 23 Şub 2012, 22:16

Aklımda kalacağına midemde kalsın modundayım, gazı almış gidiyorum, sonumuz hayırlı değil ama hepimizin çok mantıksız ama istiyorum dediği durum olmuştur, o noktadayım.En kötü ihtimalle 2-3 zararla satarım diye kendime bahaneler üretmeye de başladım.
Kullanıcı avatarı
benwade

Mesaj vincefb » 23 Şub 2012, 22:21

Thevenin yazdı:Kutu ve garanti kartlari ile beslenebiliyoruz elbette. Filmin adi Rolex icinde Sefalet olur beyler :D

:lol:
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj vincefb » 23 Şub 2012, 22:24

İmkan varsa Al geç Benwade ;) Bir kere geliyorsun Dünyaya :D
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesleklerimiz ve Saatlerimiz

Mesaj herofb » 23 Şub 2012, 22:25

Bir insanın hayali insani zor duruma dusurup mutsuzluguna sebep olmamalı...
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Drago » 23 Şub 2012, 22:27

benwade yazdı:Aklımda kalacağına midemde kalsın modundayım, gazı almış gidiyorum, sonumuz hayırlı değil ama hepimizin çok mantıksız ama istiyorum dediği durum olmuştur, o noktadayım.En kötü ihtimalle 2-3 zararla satarım diye kendime bahaneler üretmeye de başladım.

Aman diyim...kurtar kendini bu düşüncelerden :roll: Bu Rolexler filan kesinlikle nirvana olmaz,derdine derman olmaz...Al şık bir Oris Diver serisi model...geriye kalan paranlada başka şeylere harcama yaparsın... :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj vincefb » 23 Şub 2012, 22:32

İmkan varsa farklı ama bu noktada HerojFB ve Dragoyada katılıyorum... Eğer sonu sıkıntıysa gerek yok...

Drago'nun öneriside gerçekten güzel.. bana göre fiyat olarak çok daha üstlerde olması gereken bir marka Oris daha mantıklı ( sıkıntıya sebebiyet vericekse)
Kullanıcı avatarı
vincefb

Mesaj drk » 23 Şub 2012, 22:33

İmkan varsa alınıp zevki sürülmeli, eğer zevk çileye dönüşüyorsa sorun büyük demektir. Birde bu işin sonu yok. Laf olsun diye demiyorum, gerçekten yok :) Her zaman daha iyisi hiç olmazsa daha yenisi olacak, oluyor da. Kendime bakıyorum, saatlere ilk merak saldığım zamanlardaki baktığım saatlerle şu anda baktığım saatler arasında uçurum var. İlk başta saate o kadar para verilir mi, deli misin derken, şimdi bu daha da güzelmiş, buralara çıkmışken biraz daha katalım üstüne demeye başladım ki gidişat hiç iyi değil. Bazen azıyla tatmin olmak gerek, sonuçta saat bu, tamamen zevk için üretilmiş sanat eseri-oyuncaklar. Firmalar da bizlerin zaaflarından faydalanıp ceplerini dolduruyorlar :D
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj mucadeleci » 23 Şub 2012, 22:44

sat malı mülkü ne var ne yok, al bi tane "ap equation of time" bak keyfine, geçimini sağlamak içinde saati müzede sergiler, filmlerde falan oynatırsın :P
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Anpilfan ve 233 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners