TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Kad覺k繹y Nezihi Ustada Yaad覺覺m K繹t羹 Tecr羹be Hakk覺nda

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Kad覺k繹y Nezihi ustada yaad覺覺m k繹t羹 tecr羹be hakk覺nda

Mesaj ahmetemin » 15 Ara 2025, 11:20

S覺rf b繹ylelerine para vermemek i癟in kendime alet edevat ald覺m. Kordon deiimi, bakla ekleme 癟覺kartma, pil deiimi vs. gibi basit ilemleri kendim yap覺yorum. Ge癟en saat癟iye pil deiimi sordum 300 lira dedi. Kendim 120 liraya 2 tane pil ald覺m deitirdim.
Kullan覺c覺 avatar覺
ahmetemin

Kay覺t: 24 Eyl 2014, 20:37

Re: Kad覺k繹y Nezihi ustada yaad覺覺m k繹t羹 tecr羹be hakk覺nda

Mesaj Eterna » 15 Ara 2025, 11:25

Umutt yazd覺:Arkadalar ge癟tiimiz hafta 襤stanbulda , eski nesil bir Omega bileziinden bakla 癟覺kartmak i癟in; google yorumlar覺na bakarak, Kad覺k繹y Moda mevkiinde, Nezihi Usta isimli saat tamircisine gittim.

Takmadan 繹nce, ilemi yumuak bir zemin 羹zerinde ve 癟izmeye kar覺 繹zen g繹stererek yapmas覺n覺 繹zellikle rica ettim. Bilezie major bir hasar vermemesine kar覺l覺k, hi癟 de 繹zenli davranmad覺覺n覺 s繹ylemek isterim. elik bilezik sert zemine oat pat vurduk癟a i癟im i癟imi yedi.

Bilezikten bakla 癟覺karmaya 500 tl, deneme i癟in takt覺覺m覺z 癟elik bileziin yerine tekrar silikon kay覺覺 takmaya 400 tl olmak 羹zere benden toplam 900 tl talep etti. a覺rd覺覺m覺 anlay覺nca ben saate g繹re para al覺yorum, dolarl覺k saat tak覺yorsun, bu saate normal dedi [emoji3]. X marka olsayd覺 daha da fazla al覺rd覺m dedi.. ( bizzat kendi ifadeleridir). Bu ilemi servisinden yapt覺rsam, benden min. 5-6 bin tl alacaklar覺n覺 s繹yledi [emoji3]

Dedim ki, y覺llard覺r servislere de muhtelif saat tamircilerine de gidiyorum , s繹ylediklerinizin hi癟biri ger癟ekle 繹rt羹m羹yor ve sizinle yaad覺覺m tecr羹beyi ilgili mecralarda da paylaaca覺m , bunu y羹z羹n羹ze kar覺 da s繹ylemi olay覺m.

Ve imdi sizinle payla覺yorum. Rakamlar tabii ki 癟ok k羹癟羹k ama zihniyet 癟ok irite edici. Zira biz tepki vermedik癟e, bu nobranl覺k, bu kabal覺k yeni normal oluyor, her ge癟en g羹n vasatl覺k s覺radanla覺yor.

Teekk羹r ederim.

Hocam k覺smet ite. Haberleme an覺m覺z olsayd覺 buluur beraber yapard覺k. San覺r覺m ayn覺 taraflarda oturuyoruz.

Bu t羹r ileri profesyonel aletler ile 癟ok uzun s羹redir hobi olarak kendim yap覺yorum. Yak覺nlar覺m, arkadalar覺m genelde bana getirir saatlerini.

Eer beni aan bir konu ise zaten s繹ylerim. b羹r t羹rl羹 en temiz en g羹zel ekilde yapar覺m zaten.

Selamlar,

nemli not : Tamirat , bak覺m asla deil. Sadece kordon deiimi, kordon ayar覺, bakla 癟覺karma ekleme, pil deiimi vs.
Kullan覺c覺 avatar覺
Eterna

Ya: 50
Kay覺t: 28 May 2010, 13:44

Re: Kad覺k繹y Nezihi Ustada Yaad覺覺m K繹t羹 Tecr羹be Hakk覺nda

Mesaj c6rvo » 15 Ara 2025, 11:46

Ge癟mi olsun abi , sinir bozucu

SM-S911B cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
c6rvo

Kay覺t: 04 Tem 2022, 03:11

Mesaj Perseus » 15 Ara 2025, 14:07

Ge癟mi olsun

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Perseus

Kay覺t: 17 Haz 2021, 11:56

Mesaj Curiosity » 15 Ara 2025, 19:29

Yaad覺覺n覺z olaya 癟ok 羹z羹ldem mi, anlat覺m tarz覺n覺za g羹lsem mi bilemedim, ikini de yapt覺m. Eminim bir iki basit aletle siz daha temiz bir i 癟覺kar覺rd覺n覺z.

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
Curiosity

Kay覺t: 27 Nis 2025, 14:50

Mesaj schavelle » 15 Ara 2025, 19:51

"Usta"n覺n konuyla ilgili Google yorumlarda verdii cevab覺 da burada payla覺yorum.
A癟覺k kaynak bilgi olduu i癟in paylamakta s覺k覺nt覺 g繹rm羹yorum.
ikayet konusu olan kordon deiiminden direkt olarak paralel evrene ge癟ilmi, tahminimce kopyala yap覺t覺r yap覺lm覺 bir cevap.
Uzun y覺llar Moda'da oturdum. Evime yakla覺k 100 metre mesafede olan bu d羹kkana birka癟 kez girip g繹r羹m羹t羹m.
Ama ald覺覺m cevaplar neticesinde g羹ven vermediinden herhangi bir ilem i癟in saat b覺rakmad覺m. Ayr覺ca vitrininde satt覺覺 saatler i癟in de malum 2. el sitelerinden ve forumdan 癟ok daha y羹ksek fiyatlar isteniyordu.
S覺rf denemek i癟in kendi saatime teklif istemitim. Ona da binbir t羹rl羹 癟amur at覺ld覺 ve 繹l羹 bile say覺lamayacak bir teklif alm覺t覺m.
Foruma hen羹z 羹ye olmad覺覺m ve uzaktan takip ettiim zamanlardan bahsediyorum. Resim

Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
schavelle

Ya: 48
Kay覺t: 29 Oca 2018, 10:45

Mesaj eskiserkan » 16 Ara 2025, 00:03

iyice sacmalamis
Kullan覺c覺 avatar覺
eskiserkan

Kay覺t: 16 May 2010, 23:37

Mesaj ercment45 » 16 Ara 2025, 13:27

Ge癟mi olsun. Saatletimizi g繹z羹miz gibi bakmak, bakt覺rmak istiyoruz ama maalesef ba覺m覺za pimi tavuun ba覺na gelmeyenler geliyor. S覺radan bir saat癟i belki daha iyi i癟ilik ve fiyat 癟覺karabilirdi d羹羹ncesindeyim.

TECNO CL6 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
ercment45

Ya: 44
Kay覺t: 11 Eki 2016, 03:04

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 234 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners