2017 yılında açılan bir şu konuya bakın birde şu içinde bulunduğumuz konuya bakın.
viewtopic.php?f=12&t=26230&hilit=saat+yapmak+istiyorum#axzz6YHHU0MP3
Çok doğru bir tespit, haklısınız maalesef... [emoji1305][emoji1305][emoji1305]cengonur yazdı:afl yazdı:Sn. ozgtegin, yıllar sonra forumun evrildiği nokta müthiş değil mi? 2009-2017 arası açılan konular ve gönderiler hazine değerinde şu anda ama okuyan bir avuç insan. Ne yazık.ozgtegin yazdı:anarquia yazdı:Saati ucuza satacağımı kim söylediInstagram'da biraz dolaşırsanız 10-15 liraya toptan alınıp üzerine logo basılan saatlerin 200-250 liraya nasıl kapış kapış gittiğini görebilirsiniz. Burada önemli olan nokta kaliteli pazarlama, lüks imajı yaratma
Burdan benim anladığım;
kaliteli pazarlama, lüks imajı yaratma=kalitesiz ve çok ucuz bir malı fahiş fiyatla kaptırma = kazıklayarak kısa yoldan köşeyi dönme veya para yapma çalışması oluyor.
Bu forumda da özellikle gerçek saat meraklılarının bunu hoş karşılamayacağını düşünüyorum. Konu bence bundan sonra forum için eğlencelik bir hal alır. [emoji48][emoji12]
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
[emoji1] birinin örnek aldigi versus diğerinin örnek aldığımoy yazdı:2017 yılında açılan bir şu konuya bakın birde şu içinde bulunduğumuz konuya bakın.
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... z6YHHU0MP3
+1ozgtegin yazdı:Forumda maalesef son zamanlarda boş konu açıp, 2-3 fikir belirtip terkeden üyeler çoğaldı. Gereksiz veya aynı şeylerin tekrarı olan konular da forum kirliliğini arttırdı.
'' Dedemden kalan bu saat ne eder? ''
'' 500 TL bütçeye ne saat alınır? ''
'' Sizce bu saat nasıl? '' gibi bir çok konu var. Forumu hiç incelemeden, fikir ve bilgi sahibi olmadan, paylaşım yapilmadan açılan konular bence forumun kalitesini düşürüp, gerçekten ilgili ve bilinçli saaatseverleri de soğutuyor.
Ortalık ilk mesajıyla konu açanlarla doldu. Belli bir mesaj sayısına (örnek 20 mesaj) ulaşılmadan konu açılmasının engellenmesi mümkün değil midir? Saygılar...
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Başlık güzel fakat ilerleyen sayfalara da baktınız mi? Insanlar herzaman polemik konusu bulmakta pek mahirmoy yazdı:2017 yılında açılan bir şu konuya bakın birde şu içinde bulunduğumuz konuya bakın.
http://forum.saatforumu.com/viewtopic.p ... z6YHHU0MP3
anarquia yazdı:
Hocam bahsettiğiniz saat markasını araştırdım biraz pahalı geldi bana. Ben daha çok 25-50 TL bandında toptan alabileceğim saatler arıyorum. Hani siyahilerin çantayla sokaklarda sattığı türden
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot], tecoyas ve 196 misafir
|