Oktyk yazdı:sieger yazdı:Nasil denk geldiyse, simdi aradilar, su an uretimde olmadigindan, deger tespiti yapamamis gumruk, ve rolex saat oldugundan bu kisisel kullanima tabi olamiyormus (dhlnin bi kisisele ait basit gumruk islemi var, bi de ticari var) o yuzden benim musavir firma bulup onlara hallettirmem lazimmis. Simdi bunu arayacagiz, sinirlenmemeye calisiyorumsakince halledicem bir gun umarim bunu.
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede saatiniz elinize ulaşır. DHL resmen bir soyguncu. Normal posta alternatifi varken, çabuk gelmesi için DHL ile bir alım yapmıştım. Çok kibar hanımlar sık sık arayarak size masrafları sıralıyorlar. Size müşavirlerini tavsiye ediyor, bugün parayı yatırıp gerekli evrakları göndermezseniz yarına kalacak, hafta sonu çalışmıyoruz, günlük bekletme ücreti şu kadar vb... Kesinlikle kimseye tavsiye etmiyorum DHL'i...
Aynen dediginiz musaviri tavsiye ettiler bana da. Direk nette biraz baktim, sanirim ayvayi yemis durumdayim, o yuzden satin aldigim kisiye direk mesaj yazdim, sanirmi o kisi, gumrukte kaldigi icin urunu geri isteyebiliyormus (DHLden arayan hanim soyledi). Umarim en azindan iade edilir.. Ne zor ismis yahu, alti ustu neyse vergisi soyle, ver. Yok illa sorun