Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
300mt baya saat var TSF'de. Razz, Acc ve Clk ile rekoru payla覺yorsun san覺r覺m. Burda sonucu 500-1000m'ler belirler herhalde u etapta. Bakal覺m 癟覺kartan olacak m覺? Sonu癟ta bu konular覺 hem elenceli ekilde bilgi payla覺ls覺n hemde gizli saatler belki ortaya 癟覺kar diye a癟t覺k.
Yada son nokta olarak biri Bell&Ross Hydromax al覺p bu konuyu kapat覺r
O zaman 300 metre 羹zerini ilk ben yazayim. Breitling Colt Ocean Automatic 500 Meter WR.
@Sedir, k覺sa s羹reli temastan kas覺t saatin 羹zerine su s覺癟ramas覺 v.s. gibi durumlar icin ge癟erli. Ben zannetmiyorum ki 30 metre WR'li bir saati susyun alt覺na tutup 癟ekince su als覺n.
TRK'羹m!!! lkem TRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
iste ben bugunleri kestiremedim onceden yoksa bileydim bi small second lik isiniz vardi:)zorlu rakiplerime yinede basarilar diler basim dik yoluma devam ederim.
blancpa覺n bombel覺 cam san覺r覺m.Don johson tt1d覺ver date de cel覺k bezel m覺 yoksa s覺yah bezel m覺 terc覺h覺n ?blancpa覺n gorunce akl覺ma geld覺.ben cel覺kten yana kullanm覺st覺m fakat her an deg覺seb覺l覺r覺m