TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex 1 Ekim'den Sonra Fiyatları Yükseltiyor

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex 1 Ekimden Sonra Fiyatlari Yükseltiyor...

Mesaj vmetin » 21 Eyl 2012, 18:42

Razz :champ:

Şimdi ev almaya gittiniz, yeni yapılan lüks bir siteden. Bir daire bir milyon lira. Satış danışmanı size diyor ki burası sizin için mükemmel zaten ben de aldım.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj razz » 21 Eyl 2012, 18:47

vmetin yazdı:Şimdi ev almaya gittiniz, yeni yapılan lüks bir siteden. Bir daire bir milyon lira. Satış danışmanı size diyor ki burası sizin için mükemmel zaten ben de aldım.

" .. üstelik firma çalışanı indiriminden yararlanarak 850.000 TL.'ya.. " Kalsın..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj apesen » 21 Eyl 2012, 18:48

2fast4u yazdı:rolex bayısındekı terbıyesız koluna saatmi takmıs ulan bunlar tam dayaklık

yüzde yüz benim de hissim budur. yanlış anlaşılmasın, bu insan ayrımı falan da değil. Olayı da tam anlatayım...Mekan İstinye Park Rodium... aynı mekanın eski müşterisiyiz,biz oraya bir modeli çok beğenip gitmişiz, saati masaya çıkartmış incelemişiz, hatta yanına 3-4 saat daha çıkartmışız,alıcılığı belli, cebinde para olan adamlarız alıcaz çıkıcaz , bu çok açık ve net.

Aynı dükkandan ben zamanında Panerai için %30 nakit indirimi aldım, bunu daha önce bu forumda, forum buluşmalarında da söylemişimdir, bilen bilir, satıcı arkadaşa da aynı şekilde bunu ilettim, 1 sene kadar önce sizden bir panerai aldım yüzde 30 indirim yaptınız dedim, arkadaş beni yalancı yerine koydu, faturamı kontrol etti, edince de, evet o zaman almış olabilirsiniz dedi..konuyu kapamaya çalıştı. bu arada her ne kadar yine nakit %30 alabileceğimizi bilsek de, bir yandan inanıyoruz satıcıya, evet Rolex'de %30 olmuyor diyor, peki diyoruz, arada bir rakam veriyoruz satıcıya, olmaz diyor, ulan yaklaş bari bize ediyoruz, masadan saati alıyor eline, bileziği kapatıyor ve kendine doğru çekiyor.. sanki kumar oynuyoruz...

Bu arada herşeyin sebebi bence şuradan geliyor, aldığımız saat Türkiye'de tekti, ve sadece o bayiideydi, ve bilindiği gibi Ekim'de zam gelecekti.

istinye parktaki bu yerden çıktık, hadi şansımıza dedik bir de Nişantaşı'na gittik, orada benim daha önceden simayen tanıdığım, Suadiye'de duran ağırbaşlı bir abimiz var, adını şimdi hatırlamıyorum, sağolsun o ilgilendi.. saatin taşlı olan versiyonunu çıkarttık vitrinden, dedik ki taşsızını istiyoruz, getirtirim cevabını aldık, kaça verirsin dedik, bi rakam söyledi, biz bir önceki mağazada söylediğimizi söyledik... o rakam olmaz ama arada buluşalım dedi, biz arasının da arasını söyledik :) olur dedi, aldık gittik.. esnaflık nedir ? budur...

Şahsen ben de perakende sektöründe ve lükse giren,satması zor ürünler satıyorum( piyano ), bu kadar para harcayacak insanlara böyle davranılmaz, ha elimiz yüzümüz ters de değil, tanıyorsunuz bir çoğunuz beni zonta biri de değilim, maalesef eski müşterisi olduğum bir dükkandan böyle bir muamele gördüm...

bu arada satıcının aynı ürünü kullanmasına saat konusunda ben pek takılmam sanırım, hatta karşımdaki saat bilgisini ispatlayan ve düzeyi belli biri ise memnun da olurum, ama yine başıma gelen bir hadise, X bir butikte, çok yakınım bir arkadaşımla ( bayan ) eşi için hediye saat bakıyoruz, baktığımız saatlerden bir serinin başka bir modelini satıcı ben de kullanıyorum diye gösterdi. Satıcı da belli ki mağazadaki satış zincirinin son halkası, arkadaşım irite oldu, o saati almayı düşünüyordu, vazgeçti.. kadın psikolojisi :)
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj FatihGS » 21 Eyl 2012, 18:49

Apesen İstinye parktaki arkadaşlar gerçekten pazarlık yapıldığında ukalalaşıyorlar. Aynı firma Bağdat caddesinde istinyeden 2500 tl daha aşağı fiyat veriyor.
Kullanıcı avatarı
FatihGS

Mesaj nbmc » 21 Eyl 2012, 18:49

İşte bu habere üzülmek isterdim. Ama tık yok. Niye? Çünkü zaten fiyatlar bana göre çok yüksek.

Sanırım yavaş yavaş hem okul hem iş kafasına ulaşmam lazım.
Kullanıcı avatarı
nbmc

Mesaj apesen » 21 Eyl 2012, 18:50

serhat200 yazdı:Yok apesen ben zaten yurtdışından almayı düşünüyorum. Rolex burda biraz pahalı bide yurtdışında tax alırsam baya avantajlı olur diye düşünüyorum. Bu arada sizinki de hayırlı olsun. Hangi modeli aldınız acaba?

Abi aldığımız model 116234. 36mm Jubilee bilezikli, Gri çiçekli kadran.. yok satıyor mübarek :) çok şık bir saat, kesinlikle tavsiye ederim.
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj necati » 21 Eyl 2012, 18:51

vmetin yazdı:Ben asla satıcıların taktığı saati bakmam, O insanlar benim imreneceğim rol modeller değil.

Serxxin sorusuna espirili bir yanıt verdim. Fakat saat satıcılarının taktığı saatin beğenilip beğenilmemesi, onların rol model olarak alınmasından farklı bir durum. Ayrıca bu konuda bir genelleme yapmayı da doğru bulmuyorum. Onların taktığı saat beğenilebilir yada beğenilmeyebilir, hepsini içeren bir genelleme yapmak ön yargı olur herhalde.
Kullanıcı avatarı
necati

Mesaj apesen » 21 Eyl 2012, 18:58

FatihÖzdemir yazdı:Apesen İstinye parktaki arkadaşlar gerçekten pazarlık yapıldığında ukalalaşıyorlar. Aynı firma Bağdat caddesinde istinyeden 2500 tl daha aşağı fiyat veriyor.

Suadiye'de fiyatı veren muhtemelen bana Nişantaşı'nda fiyatı veren adamdır, dediğim gibi o normalde Suadiye'de oluyor. :) Rotap'dan gelme olduğunu söyledi, biraz daha esnaf kısmını biliyor işin.. Ha burada pazarlıkçı bir zihniyeti savunuyor da değilim, ama satıcı isen, karşındaki adamı bakınca anlaman gerekir, alıcının almasından öte, satıcının satma görevi vardır. yeri gelir zararına mal verilecek adam vardır, ben de kendi sektörümün Rolex'ini satıyorum, ama hiç bir zaman karşımdakine <hadi annem, git paranı artır da gel, ben zaten bunu yoldan geçene hoplatıp satarım, oooh hazır zam da yolda> muamelesini yapmadım...
Kullanıcı avatarı
apesen

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 83 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners