TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj erdish » 05 Au 2012, 18:24

Resim

Casio protrek 510 1dr.. Akl覺mdaki tek saat bu, evet.. Bu saati se癟mem de, doayla 癟ok i癟li d覺l覺 olmam覺n pay覺 b羹y羹k elbette.. Yaln覺z, altimetre'sinin ger癟ek rak覺m deerlerini tam olarak veremedii bahsedilmi.. eki'de pm att覺覺m biri de, tissot t touch 繹nerdi.. Daha doru deerler verdiini s繹yledi ama outdoor i癟in daha k覺r覺lgan bir yap覺ya sahip olduundan bahsetti.. tissot fiyat olarak da, casio'nun 2-3 kat 羹zerinde.. Ben de 繹yle ortada kald覺m ne alaca覺m diye.. :) Bilgi sahibi arkadalar覺n yard覺m覺na ihtiyac覺m var..
Kullan覺c覺 avatar覺
erdish

Kay覺t: 30 Tem 2012, 02:36

Mesaj Frax » 05 Au 2012, 18:28

T-touch 癟ok ar覺za 癟覺karan bir saat. Altimetre konusunu bilemem ancak protrek bence daha mant覺kl覺 bir tercih :thumbup:

Foruma hogeldiniz bu arada :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj erdish » 05 Au 2012, 18:31

Teekk羹rler.. 繹yle 1-2 kii daha desteklese, yar覺n gidip alaca覺m.. :)
Kullan覺c覺 avatar覺
erdish

Mesaj mucadeleci » 05 Au 2012, 18:50

Bende altimetrenin yanl覺 g繹stermesinin sebebinin, yanl覺 konfigrasyon se癟iminden kaynakland覺覺na dair yaz覺lar okuduumu hat覺rl覺yorum hayal meyal. Benim g繹rd羹羹m en yak覺覺kl覺 protreklerden birisi bence yar覺n gidip al覺n :) tabi alternatifleride iyi deerlendirin ki, sonra pimanl覺k yaamayas覺n覺z, benim 癟ok bilgi sahibi olduum bir saat deil bu y羹zden sizi y繹nlendiremiyorum ama suunto marka saatlerin komplikasyonlar覺n覺n iyi olduunu s繹yleyenler var, onlara da bakman覺z覺 tavsiye ederim.
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj herofb » 05 Au 2012, 18:53

Merhaba , size profesyonel olarak tam dogru bir sonuc gerekiyorsa tabiki casio iinizi g繹rmez ama hobi ama癟l覺ysa s羹per bir se癟im
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj davinci » 05 Au 2012, 18:56

serdarfb yazd覺:
davinci yazd覺:Ge癟en miramara bakarken senin 7-Days ide g繹rd羹m, klas saat

Az daha rose gold chrono aliyordum. Iyiki degistirmisim fikrimi. :champ: senin payin buyuk hocam. Untmuyorum. Mrbars in yeni restoranda bir yemek benden. Siyah 7 days i tak gel, keyifli bir yemek yiyelim ramazandan sonra. :lol:

:champ:

Hocam belli olmaz belki Nautilus u takar gelirim :D
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj drk » 05 Au 2012, 19:00

Bir protrek kullan覺c覺s覺 olarak suunto'ya da bakman覺z覺 繹neririm :thumbup:

Hadi art覺k gelsin bir Patek :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj erdish » 05 Au 2012, 19:14

Yorumlar i癟in teekk羹rler.. Bu konunun format覺 d覺覺nda, biraz tavsiye b繹l羹m羹 gibi yapt覺k buray覺 ama.. :)

@mucadeleci; Aynen hocam, 癟ok yak覺覺kl覺 bir saat.. Saati ald覺ktan sonra deniz seviyesine inip, altimetre'yi 0 y羹kseklie g繹re kalibre etmek gerekiyor san覺yorum.. Ama sorun u ki, burada yap覺lan bir incelemede 繹yle diyor;

100m rakimda gunluk guneslik bir gunde oturuyorken kalibre ettiginiz altimetreyi, ertesi gunku yagmur/firtina esnasinda yerinizden kipirdamamisken 200m gormeniz mumkun. Yahut yagmurlu bir gunde ayarladiginiz altimetre, hava acinca sizi deniz kenarina gittiniz zannedebilir. Dolayisiyla altimetrenin kullanilmadan hemen once bir referans yukseklikte kalibre edilmesi sart. Bu kolay bir islem; ancak Pathfinder serisindeki saatlerde hala altimetre kilidinin olmamasi cok elestirilen konulardan birisi. Bunun disinda, tirmanislarda yukseklik degisimini altimetre grafiginden okumak ve kaydetmek mumkun.

Yani hava durumuna g繹re ayn覺 rak覺mda da olsan覺z farkl覺 deerler g繹rmeniz olas覺.. 羹nk羹 rak覺m deerini tamamen bas覺nca dayal覺 olarak yap覺yor.. Neyse..

Suunto hakk覺ndaki yorumlar genelde olumlu.. Serdar K覺l覺癟'覺n da kulland覺覺 bir marka.. Ancak tamamen dijital saat almak istemiyorum, pek hazetmiyorum..

@herojd11; Profesyonel deil hocam, hobi ama癟l覺.. Yani 羹癟 aa覺 be yukar覺 yakalas覺n yeter bana.. ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
erdish

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 78 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners