Yorumlar i癟in teekk羹rler.. Bu konunun format覺 d覺覺nda, biraz tavsiye b繹l羹m羹 gibi yapt覺k buray覺 ama..

@mucadeleci; Aynen hocam, 癟ok yak覺覺kl覺 bir saat.. Saati ald覺ktan sonra deniz seviyesine inip, altimetre'yi 0 y羹kseklie g繹re kalibre etmek gerekiyor san覺yorum.. Ama sorun u ki, burada yap覺lan bir incelemede 繹yle diyor;
100m rakimda gunluk guneslik bir gunde oturuyorken kalibre ettiginiz altimetreyi, ertesi gunku yagmur/firtina esnasinda yerinizden kipirdamamisken 200m gormeniz mumkun. Yahut yagmurlu bir gunde ayarladiginiz altimetre, hava acinca sizi deniz kenarina gittiniz zannedebilir. Dolayisiyla altimetrenin kullanilmadan hemen once bir referans yukseklikte kalibre edilmesi sart. Bu kolay bir islem; ancak Pathfinder serisindeki saatlerde hala altimetre kilidinin olmamasi cok elestirilen konulardan birisi. Bunun disinda, tirmanislarda yukseklik degisimini altimetre grafiginden okumak ve kaydetmek mumkun.
Yani hava durumuna g繹re ayn覺 rak覺mda da olsan覺z farkl覺 deerler g繹rmeniz olas覺.. 羹nk羹 rak覺m deerini tamamen bas覺nca dayal覺 olarak yap覺yor.. Neyse..
Suunto hakk覺ndaki yorumlar genelde olumlu.. Serdar K覺l覺癟'覺n da kulland覺覺 bir marka.. Ancak tamamen dijital saat almak istemiyorum, pek hazetmiyorum..
@herojd11; Profesyonel deil hocam, hobi ama癟l覺.. Yani 羹癟 aa覺 be yukar覺 yakalas覺n yeter bana..